Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O kobietach prawda

Kobieta zawsze w celuje faceta lepszego od siebie życiowo i materialnie

Polecane posty

Gość O kobietach prawda

W związku z tym przeciętny facet, z autem i mieszkaniem musi się zadowolić brzydulą po zawodówce, która zarabia najniższą krajową, jeśli w ogóle chodzi do pracy,

Gość gość
A PRAWDZIWY MEZCZYZNA NIE POWINIEN OGLADAC SIE NA TO ILE KOBIETA ZARABIA TYLKO POWINIEN BYC W STANIE ZAPEWNIC GODNE ZYCIE SOBIE I SWOJEJ RODZINIE.co to korwa za szkola ogladac sie na kobiete, jaja macie, czy ci dzisiejsi mezczyzni to same dupy wolowe

Gość O kobietach prawda
A może nie marzą się nam mało bystre laski, które ledwo zawodówkę ukończyły?

Gość gość
nie chodzi czy bystra czy nie bystra tylko o to ,zeby mezczyzna byl mezczyzna a nie wiecznym maminsynkem.

Gość O kobietach prawda
Ale facet zwyczajnie może chcieć kobiety ambitnej, pewnej siebie, niezależnej i przebojowej, a nie ciapy po samej podstawówce.

Gość gość
a ja sobie pocelowałam w faceta który z każdej strony ma gorzej niz ja i co jakies komentarze???

Gość gość
a nam się nie marzą mało zaradni faceci i w dodatku analfabeci WCELUJE piszemy razem. Co do konstrukcji zdania też bym się przyczepiła :) Ale co tam, ponarzekaj sobie :)

Gość O kobietach prawda
Miało być: celuje w. Nie uważam się za mało zaradnego, dziewczyna na moim poziomie może być całkiem smacznym kąskiem. Jak komuś starczy blachara po zawodówce słuchająca disco polo, to jego poziom.

Gość gość
no to chyba nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś takiej poszukał. A ty oprócz bywania na babskim forum, co sobą reprezentujesz, żeby ta bystra, inteligentna i wykształcona cię zechciała? Bo przeciętny facet około 30 raczej sam z siebie mieszkania i samochodu się nie dorobił, tylko sponsoring rodziców był :)

Gość gość
Kobiety mają tok rozumowania, że za zasoby faceta płaci się wyglądem, tymczasem zasoby mogą rosnąć, a wygląd przeważnie się pogarsza, więc to się nie opłaca. Potem nie ma się co dziwić, że wymieniają na młodsze. To normalka.

Gość O kobietach prawda
Nie poszukam takiej, bo taka woli budowlańca z Golfem IV z TDI.

Gość gość
oj dzieci, dzieci, kobiety szukają zaradnego faceta, żeby zapewnić potomstwu jako takie życie. Do tego potrzebny facet, który ma głowę na karku i potrafi zapewnić byt rodzinie, kiedy ona na macierzyńskim będzie a potem na zwolnieniach kiedy dzieci chorują. Bo życie nie polega wyłacznie na seksie bez zobowiązań z piękną kobietą :)

Gość O kobietach prawda
Ale z byle brzydalem, choćby harował jak wół roboczy piękna kobieta niekoniecznie musi mieć ochotę się związać.

Gość gość
u faceta to akurat uroda jest na jednym z ostatnich miejsc :) No, chyba, że faktycznie quasimodo totalny ") Facet musi mieć to "coś", czego określić się nie da. I na pewno nie jest to uroda. Nie być leniem i mieć ambicje życiowe. To jest ważne. Chyba że "facet" ma lat góra 18 i tylko komp, piwo i seks mu w głowie. I szuka pokazowej panienki, żeby kumple zazdrościli :)

Gość gość
"oj dzieci, dzieci, kobiety szukają zaradnego faceta, żeby zapewnić potomstwu jako takie życie. Do tego potrzebny facet, który ma głowę na karku i potrafi zapewnić byt rodzinie, kiedy ona na macierzyńskim będzie a potem na zwolnieniach kiedy dzieci chorują. Bo życie nie polega wyłacznie na seksie bez zobowiązań z piękną kobietą" VvV Czyli seks jest kartą przetargową za zasoby? A jak staniesz się nieatrakcyjna to na bruk szmato i po młodszą.

Gość O kobietach prawda
Modna młoda kobieta po studiach, pracująca w korporacji z przeciętniakiem, który wygląda jak spracowany przedstawiciel klasy robotniczej akurat się nie pokaże, bo dla niej wygląda partnera jest raczej ważny.

Gość gość
...Czyli seks jest kartą przetargową za zasoby? A jak staniesz się nieatrakcyjna to na bruk szmato i po młodszą. ... No to się nie dziwię, ze żadna cię nie chce :( Z kimś takim być, to lepiej sobie już kota wziąć, niż faceta idiotę

'oj dzieci, dzieci, kobiety szukają zaradnego faceta, żeby zapewnić potomstwu jako takie życie. Do tego potrzebny facet, który ma głowę na karku i potrafi zapewnić byt rodzinie, kiedy ona na macierzyńskim będzie a potem na zwolnieniach kiedy dzieci chorują. Bo życie nie polega wyłacznie na seksie bez zobowiązań z piękną kobietą' tyle razy to pisałam na tym forum i dalej niektórzy nie rozumieją że tak już musi być ...... zaradny brzydal znajdzie atrakcyjną partnerkę piękny fajtłapa może na chwilę brzydki fajtłapa nigdy nooo są jeszcze piękni zaradni , ale to exraklasa

Gość gość
"No to się nie dziwię, ze żadna cię nie chce Z kimś takim być, to lepiej sobie już kota wziąć, niż faceta idiotę" vVv Jasne, a was ma ktoś chcieć jak otwarcie piszecie, że kartą przetargową za zasoby i utrzymanie rodziny jest wasze starzejące się ciało? Logika Kalego. W świetle prawdziwej logiki to skoro macie taki tok rozumowania to nie powinnyście mieć żadnych pretensji o to, że jak facet ma zasoby to wymienia was na młodszą, gdy się skończycie. Czy może to działa tylko w jedną stronę? Wy brać, my dawać?

Gość gość
No to nie rozumiem o co macie pretensje...Skoro chodzi o zasoby faceta i w zamian dajecie ciało to nie dziwota, że się was zostawia, gdy to ciało więdnie. Sam tak zrobię.

Gość O kobietach prawda
Ester Goldbaum, jakoś nie widać żeby atrakcyjny i młode kobiety chodziły po ulicach z brzydalami.

Gość gość
jakieś kłopoty ze zrozumieniem czytanego tekstu? Wyraźnie napisałam, że życie nie polega wyłacznie na seksie. Z czegoś trzeba żyć, gdzieś mieszkać i mieć za co wychowywać przyszłe dzieci. Nikt nie mówi, że kobieta ma wyłacznie rodzić, dawać ciała i siedzieć w domu. Gdybym mogła scedować na ciebie ciążę i wychowanie dzieci, to chętnie wrociłabym do biura projektów i trzaskała kasę. Ale przychodzi taki moment, kiedy trzeba się zajać noworodkiem i to ty musisz w tym czasie dom utrzymać!!! Dotarło? A jeśli jesteś ciapą i tego nie potrafisz, to nie miej wymagań i nie marudź, że tylko jakieś panienki z odrzutu ci sie trafiają

Gość gość
Wynika więc z tego, że nie dość, że brzydki, to jeszcze mało kumaty ale za to z wymaganiami :D

Gość O kobietach prawda
Tylko, czy brzydal będzie podniecał kobietę w łóżku?

Gość gość
Logika typowej kobiety: 1.Ty dawać ja brać 2.Ty mieć pieniądze ja leżeć i pachnieć 3.Ty chodzić na siłownię, dbać o wygląd, ja oglądać romans i seriale 4.Ty po ślubie być ciachem, ja tyć i narzekać 5.Ty dawać mi coraz więcej ja narzekać, że za mało 6.Ja mieć biust mniejszy niż D, ale Ty nie móc mieć mniej niż 180 wzrostu 7.Ja mieć 10 kilo nadwagi, ale Ty mieć kaloryferek 8.Ja siedzieć cicho i nie myśleć, a Ty organizować spotkania, wycieczki i randki. 9. Ty siedzieć cały dzień w pracy i zarabiać na nas dwoje, a ja mieć pretensje, że Ty nie pomagać mi w domu. 10.Ty stracić pracę i kasę, ja odejść do innego, bo Ty być nieudacznik, jak Ty odejść do młodszej, bo ja stracić wygląd to Ty być świnia.

Gość O kobietach prawda
Nie mam jeszcze 30tki.

Gość gość
a ja mam odwrotnie . zawsze mialam niezaradnych facetow.

Gość gość
no i wszystko jasne, rzuciła cię i teraz wszystkie do jednego wora kobitki beznadziejne :D Przejdzie ci, tylko się ogarnij :)