Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna z autobusu

Polecane posty

Gość gość

Witam. Na początek chciałbym żebyście mi pomogli i jeżeli ktokolwiek może to będę wdzięczny. Od jakiegoś czasu jeździłem z pewną dziewczyną w autobusie. Miała coś w sobie. Widać ze miała klasę była mądra inteligentna dobrze wychowana itp. Rzeczy na które zawsze zwracałem uwagę. Błąkałem się z myślami czy podejść do niej jak podejść itp i ostatnio odważyłem się. We wtorek rano kiedy wracałem z nocki wiedziałem, że będzie w autobusie i nie myliłem się. Na moje szczęście staneliśmy obok siebie. Środek autobusu był cały nasz a reszta ludzi po boku była tłem. Kilka minut się zastanawiałem co powiedzieć i czy w ogóle zacząć. Jednak w końcu zapytałem się czy mogę coś powiedzieć. I powiedziałem, że jest najpiękniejszą dziewczyną na świecie. Zaczęła się śmiać i rozmowa jakoś się rozwinęłą. Było miło. Z rozmowy wyszło,że pogadamy w piątek rano i zobaczymy jak to dalej będzie. Wymienimy się pewnie jakimś numerem telefonu lub coś innego. I teraz pytanie. Co robić ? Jak się zachować ? Oczywiście będę sobą bo to zdawało egzamin i była uśmiechnięta a to najważniejsze. Jednak chciałbym by się udało bo jest wartościowa. Jakieś rady ? Dziękuje za każdą :)

Gość gość
Serio ? Nikt się nie wypowie ?

Gość gość
Radze Tobie sprobuj popatrzec na jej wnetrze. No czy potrafi gotowac , szyc i te rzeczy :)