Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niespełna 20 letni

Nikt mnie nigdy nie kochał

Polecane posty

Gość niespełna 20 letni

więc płynę w kierunku zatracenia :(. Zakochujcie się dalej w śmieciach,którzy was nie szanują,idiotki.

Gość gość
z taką pogardliwą postawą wobec dziewczyn nie dziwiesię, że żadna Cię nie chce

Gość niespełna20letni
Jaką pogardliwą? Napisałem to ,co 99% facetów o Was myśli,a chciałbym znaleźć dziewczynę,która jest wrażliwa i uczuciowa oraz wierna,tylko tyle wymagam . Chciałbym kochać i być kochanym,ale chyba nigdy mi to nie będzie dane,dlatego zatonę w alkoholu :( . Przeszłość to piekło ,a przyszłości nie ma :( ....

Gość niespełna20letni
Dziękuje ci matko,że nazywałaś mnie od najmłodszych lat i nazywasz mnie wciąż chujem , zerem, śmieciem itd,itp.Jestem teraz kompletnie najebany,więc łatwiej jest mi pisać prawdę...

Gość gość
upiłeś się i na pewno wszystko wyolbrzymiasz masz dopiero dwadzieścia lat jeszcze dużo się może u ciebie zmienić

Gość niespełna20letni
Wyolbrzymiam :(? A huk tłuczonych talerzy w nocy jako wspomnienie to też pewnie mój wymysł?Nie wiem ,co jest ze mną nie tak,że nikt mnie nie kocha ? Dlaczego kochacie skurwysynów a normalnych macie w dupie? Szczerze,wolałbym się nigdy nie urodzić :( .

Gość gość
Facet mam podobnie, a jestem 2 lata starszy. dąż do swojej potęgi żeby być bezlitosnym mocarzem, wtedy nikt już cię nigdy nie wyśmieje ani nie potraktuje jak śmiecia.

Gość niespełna20letni
Wg otoczenia-wesoły i szczęśliwy , naprawdę-sfrustrowany z bolącą duszą i krwawiącym sercem, które pragnie tylko miłości :( :(.Najgorsze jest uczucie,że wiecznie będę przegrywał ze sk****ałymi śmieciami bez jakichkolwiek uczuć ii wartości ...

Gość gość
Ejjj jak chcesz znaleźć dziewczyne, skoro nalezysz do 99% facetow ktorzy mowia ze jestesmy idiotkami. Kobiety chca szacunku. A poki nie zmienisz podejscia do sytuacji, to na żadna nie zaslugujesz :/

Gość tamtengość2345312345678
Myśl tylko o tym żeby pokazać tym skurwysynom, że się mylili co do ciebie i że jak tylko zechcesz, to możesz ich rozpierdolić.

Gość gość
A wszystkie sa wierne i uczuciowe i szczere, poki poswiecasz im uwage. Kobieta zostawiona samej sobie, zaniedbana przez swojego faceta staje sie zolza, interesuja ją inni, ktorzy poswieca jej uwage.

Gość niespełna20letni
A jak mam mówić o płci odrzucającej faceta , który mógłby nosić swoją dziewczynę na rękach a wybiera śmieci ,którzy ich nie szanują i traktują jak przedmioty ? Jestem popierdolonym niepoprawnym romantykiem,co w dzisiejszych czasach jest wielką wadą z tego co widzę. I uprzedzając pociski: nie,wcale nie jestem brzydki,a nawet wręcz odwrotnie . Wysoki,szczupły(ale nie chudy) itd,itp ,z normalną twarzą.

Gość powyzsza gośćiowa
Dla mnie wyglad faceta nigdy sie nie liczyl. Wazne jak sie przy nim czuje. Nie chcialam Ci dowalic pociskiem ze pewnie jestes brzydki, tylko musisz byc zamkniety w sobie przez co nie dostrzegasz damskich sygnalow.

Gość gość
takie wyjątki jak my muszą szukać wyjątkowych kobiet. nie jestes sam

Ja mimo wszystko wierzę w miłość pomimo tego, że nigdy na swojej drodze nie spotkałam prawdziwej miłości. Jednak jestem na nią otwarta i wierzę, wierzę że kiedyś do mnie przyjdzie. Nie uciekaj, na pewno gdzieś jest ktoś, kto pokocha Cię ze wszystkimi zaletami i wadami właśnie takim, jaki jesteś. Życzę powodzenia :)

Gość niespełna20letni
Jakich sygnałów? Nie wydaje mi się :( . Z kolei jak patrzę na jakąś nieznajomą dziewczynę,to ona tylko odwraca wzrok :( /

Gość gość
Bo nie chce byc przylapana na tym ze Cie lustruje :)

Gość niespełna20letni
Chciałbym żeby tak było...

Gość gość
Nastepnym razem pusc delikwentce oczko ;) co masz do stracenia...? -nic. Do zyskania...? -Ją

Gość gość
Skad jestes

Gość niespełna20letni
północ.

Gość niespełna20letni
dlaczego pytasz?

"Dlaczego kochacie sk**wysynów a normalnych macie w dupie?" x Bo na w miarę normalnych przychodzi czas gdy one się wyszalały z innymi. Jak już są po 35 roku życia i czasy gdy tabuny facetów wysuwały swoje propozycje minęły to się szuka w desperacji takich jak Ty autorze i w zależności od tego ile się sam dorobiłeś - wciska im kity o miłości modląc się w duszy aby z Tobą było chociaż w połowie tak fajnie jak z innymi. Albo biorą takiego skurwysyna i starają się go urobić na odpowiedzialnego. Jest pewnego rodzaju upośledzeniem umysłowym ze strony kobiet twierdzenie i wiara w to, że można zbudować coś trwałego na pożądaniu ich tyłka i cycków przez mężczyznę. Pożądanie to minie i gość pójdzie do innej bo nawet jeśli obecna pozwoliła mu się dotknąć dopiero na 30-stej randce aby wyczuć czy on aby na poważnie (ha ha ha) to on w tym czasie kręcił z innymi i nigdy nie zainwestował w nią więcej niż mu się opłacało. x "Ejjj jak chcesz znaleźć dziewczyne, skoro nalezysz do 99% facetow ktorzy mowia ze jestesmy idiotkami. Kobiety chca szacunku." x Ci z którymi jesteście sami najczęściej tak o was myślą. Powinnyście posłuchać ich gdy was nie ma w pobliżu. A co do szacunku to sobie trzeba na niego zasłużyć. Myślisz, że jak masz dziurę i cycki to z automatu już zasługujesz na szacunek? x "A jak mam mówić o płci odrzucającej faceta , który mógłby nosić swoją dziewczynę na rękach a wybiera śmieci ,którzy ich nie szanują i traktują jak przedmioty ?" x Bo tacy są ekscytujący a Ty nadajesz się na kogoś kto zbuduje dom, będzie płacił jej rachunki i ponosił odpowiedzialność za jej błędy. x "musisz byc zamkniety w sobie przez co nie dostrzegasz damskich sygnalow." x Problem w tym, że chyba dostrzega tylko są to sygnały negatywne. x "na pewno gdzieś jest ktoś, kto pokocha Cię ze wszystkimi zaletami i wadami właśnie takim, jaki jesteś. Życzę powodzenia " x Samotna matka :D Takie wezmą wszystko gdy im się grunt pali pod nogami.

Gość niespełna20letni
Darker ,dziękuje Ci za ten komentarz i szczerość. I z tymi 99% to prawda,sam nieraz rozmawiam z kolegami i wiem ,jak oni mówią o dziewczynach,często też się chwalą , po ile razy i w jaki sposób,ale oczywiście one tego NIE WIDZĄ i myślą,że faceci naprawdę je szanują. Jeśli jakaś dziewczyna się puszcza, to pójdzie fama na całe miasto ,ponieważ ci kolesie z którymi to robiła szybko rozpowiedzą o tym,ale one są ŚLEPE i GŁUCHE. Goście traktują je jak worki na spermę,ale nie powiedzą im tego w twarz, tylko będą gadać za plecami . Nie pochwalą się również,jak mówili o niej w towarzystwie,że ciągnie lepiej od odkurzacza czy ,,daje się ładować w tyłek'' i miliony podobnych tekstów . Śmieszne i tragiczne zaraz... Strasno i uzasno,jakby powiedział mój kolega :P .

Gość niespełna20letni
Już sam nie wiem,może uda mi się zmienić w skurwysyna? Bo tak długo nie wytrzymam.

Gość gość
nie zmieniaj sie :)