Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kami0209

wozki dla dzieci uk

Polecane posty

Gość gość
Dla dziecka rodziców do 160cm wzrostu może wystarczyć, pod warunkiem że w rodzinie nikt nie przekraczał raczej 155cm wzrostu. Spacerówka jak dla 50cm lalki ale kto wie może urodzisz miniaturkę.

Gość gość
Tak dla wcześniaka którego po roku na nogi postawisz i powiesz: możesz już chodzić sam bez wózia!

Gość gość
Ja tez kiedy idę ulicą najpierw zwracam uwagę ile miejsca ma dziecko, bo jak niewiele to wózek mi się nie podoba. Wolałabym w fotelik rowerowy zainwestować bo jestem zapaloną cyklistką . Wózkiem to tylko na zakupy chodziłam. Dziecko sobie tam spało a ja wypełniałam wielkie kosze na zakupy które miałam w wózku. A dziecko spało na boku z wyciągniętymi prosto nóżkami jak w łóżku a to była tylko spacerówka. Dziecko do 3roku życia potrafi jeszcze spać w dzień więc mała spacerówka uziemi cię w domu jak areszt.

Gość gość
Osobiście nienawidzę wózków z czterema kołami! -Nie zrozumie mnie ten co nie pchał trójkołowca! Nawet zwrotne i duże koła z przodu(a ten ma małe kółka z przodu) nie zastąpią jednego. Wiadomo że koło z przodu zawsze musi być większe od tych z tyłu. Lubię trójkołowce do joggingu i tylko takie wózki się nadają do wszystkiego. Są lekkie stabilne i poradzą sobie w najbardziej extremalnych sytuacjach. Moja była taka że musiałam wnieść dziecko z wózkiem razem na 7piętro bez windy i pomocy. Nie dźwigałam dziecka z wózkiem! -Leciutko ciągnęłam go za sobą schodek po schodku a dziecku nawet powieczka nie drgnęła.

to jest moje pierwsze dziecko i tak za bardzo nie wiem co wybrac na pewno nie podobaja mi sie czarne czerwone i jednolite a ten jest taki inny i ma dosyc dobra opinie :)

Gość gość
No to jeśli ja mam radzić, to ja pchałam w swoim życiu 6 różnych wózków i polecam trójkołowe. Ten faktycznie wygląda na malutki i niepokoją te dwa mniejsze kółeczka z przodu, bo pomijając już kwestię wygody, czy one aby na pewno dadzą radę?