Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

studentka 3 roku

Mam strasznego kaca moralnego

Polecane posty

Wczoraj byłam mocno zdenerwowana i jak wiecie trzasnęłam drzwiami przed nosem faceta. Mialam powód, ponieważ nie chciał ze mną spędzić wieczoru choć umawialiśmy się inaczej. Bylo mi tak smutno, że wyszłam sama na miasto. On sie nie odezwal już, żadnego smsa nawet... wie, że wyszłam, nie wie dokąd. A ja chodziłam po mieście i ryczałam. Dzis mam oczy jak królik. Pewnie sie dzis nie odezwie też, ale to wszystko przez to ze spoznia mi sie okres. Wczoraj miałam taki zły humor jak przed @, w dodatku dzis tak typowo mnie pobolewa brzuch, moze w koncu dostane :O On pewnie wczoraj nie myślał o mnie wieczorem, gdzie jestem itp. ja natomiast ciągle, bez przerwy...myslę ze nasz zwiazek własnie runąl.

Gość gość
No i całe szczęście. Facet znajdzie kogoś normalnego.

Gość gość
wyczuł browara

Gość gość
pewnie dywan byl brudny i uciekl;)

Gość gość
No i super, znajdzie zrównoważóną babkę, a nei histeryczkę z ZNP odbierającym rozum.wyj ile chcesz, durna jesteś to płacz.Oby facet przejżał na oczy, bo z wariatkę zycia miął nei będzie.

komentarze: znajdzie sobie inną babkę itp DARUJCIE SOBIE!!! Glupie zawistne cipy z was, tylko czekacie aż komuś powinie się noga, zwykłe bladzie, spłońcie w płomieniu swojej wredoty!!!!

Gość gość
Hahaha, a niby dlaczego? Życzymy facetowi dobrze, żeby ułożył sobie życie z normalną, stabilną emocjonalnie, fajną babką :)

Gość gość
Przecież ty brzmisz, jak j******a.Dobrze,że chłopak znajdzie sobie inną normalną dziewczynę, bo z warietem to cieżkie życie.

Gość gość
No właśnie życzymy dobrze chłopakowi, jaknajlepiej nawet, nkt nie zasługuje na szurniętą kobietę.Niech mu się szczęści i znjdzie sobei fajną , normalną laskę, a ty się dalej miotasz, trzeskaj dzwiami i wyzywaj, wariaci tak właśnie nmają.

a skad taka pewnosc, ze znajdzie sobie babkę? Może zadna własnie go nie zechce za jego podły charakter! Sam mówił, że wszystkie jego dziewczyny same odchodziły, bo on ma juz taki styl bycia. Praca ponad wszystko i często jest zimny, nieczuły... Ale wy wiecie lepiej przecież!!! Mój facet to drań, ale kocham go!

to tak naprawde nie zanim placzesz a za wyobrazeniem, jakby był zawsze to by Ci się znudził, wiem bo faceci są niestety z natury nudni

Gość gość
studentka 3 roku dziś a skad taka pewnosc, ze znajdzie sobie babkę? Może zadna własnie go nie zechce za jego podły charakter! x Jest to możliwe. Tylko tak upośledzona umysłowo osoba jak ty może może chcieć z nim być. Dla innych może być skończonym dupkiem.

Jesteście tylko kafeteryjnymi szmatami :) na szczęście są osoby normalne na tym forum co potrafią doradzić i pocieszyć, a taki k**.. jak wy to tylko do gazu 🖐️

Gość gośćanna
Laska, zrozum wreszcie że to forum to nie twój prywatny blog

Gość gość
Pocieszyć oszołoma, który dwa dni temu pisał, że już nie chce tego związku bo coś się w nim wypaliło? Albo masz IQ ameby, albo nierówno pod kopułką.

dobrze,że jedziesz do domu tam: - odżyjesz - najesz się - będziesz spacerować po łonie natury - przestaniesz pić, palić spotykąc tego typa - może poznasz kogoś nowego

Gość gość
I co z tego? To oznacza, że mamy przyklaskiwać idiotyzmom, które wyprawiasz i które wypisujesz? :D

to nie była żadna scena, wyszłaś i tyle, on powinien za Tobą gonić, to jego wina wszystko, ale pocieszę Cię - teraz można jeszcze pobrać SIMSY gratis wszystkie części, możesz w to grać, możesz tam stworzyć siebie i jego i tam być z nim zawsze i nawet mieć razem koty, psy, dzieci , to lepsze niż życie

Gość gość
studentka 3 roku dziś to znaczy, ż4e jak nie masz nic mądrego do powiedzenia, to masz wypier/dalać bez zbędnych komentarzy i scen. x wiesz gdzie mam twoje polecenia? :D za mała jesteś żeby rozkazywać tu komukolwiek

Gość gość
Kiedy nieudacznico, którą nawet własny facet ma w tyłku wracasz do mamusi i tatusia?