Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W którym sklepie są najwyższe zarobki?

Polecane posty

Gość gość

Interesuje mnie praca w Delikatesach lub Zielonym Markecie. W kórym z nich zarobie więcej. O co chodzi z pracą "na 1 zmianę " lub "na dwie zmiany". I ile godzin dziennie się pracuje + ile dni urlopu mogę wziąć przez miesiąc lub czy mogę zapłacić za kilka dni wolnego.

Gość gość
" czy mogę zapłacić za kilka dni wolnego. " znaczy co, chcesz mieć wolne i dopłacać pracodawcy z tego powodu? alez praca jest dla tych, którzy potrzebują zarobic pieniądze, a nie dla tych, którzy chcą je oddawać :)

Gość gość
ale mogę wziąć kilka dni wolnego czy nie?Ktoś pracowal w któymś z marketów wyżej?

Gość gość
możesz wziąc urlop - ale dopiero po przepracowaniu całego miesiąca, po pierwszym przepracowanym miesiącu dostaniesz 2 dni (jesli staz pracy liczony ze szkołą masz krótszy, niż 10 lat)

Gość gość
A co to ma do rzeczy, czy ktoś tam pracował? Kodeks pracy jest jednakowy dla wszystkich marketów i niemarketów również.

Gość gość
to nam się autorka rozmyśliła, ona chciała mieć ze 2 tygodnie urlopu płatnego, a potem zrezygnować z roboty, ot co :)

Gość gość
najwyższe zarobki są w delikatesach przy banku Moble Bank De, 3100 na rekę

Gość gość
A jak np bedę chiala zrezygnowac po meichu? Musze z nimi podpisac umowę rozumiem zeby mnei nie wykiwali...aa potem co mam placic karę czy w umowie zaznaczyc ze tylko na miech?

Gość gość
dadzą ci umowę zlecenie - na 100% na dzień dobry nie dostaniesz na czas nieokreślony z okresem wypowiedzenia ;p a urlop możeesz sobie wziąc np bezpłatny - ja też szukam takiej roboty - mój chłop dobrze zarabia i mi się nudzie porostu - bardziej z nudy szukam pracy niż dla pieniędzy a z racji że często gdzieś jeździmy fajnie sobie wziąć nawet bezpłatny z 2-3 dni w mc i zrobić sobie 5 dniowy wypad gdzieś.

Gość gość
a wicie moze ile mozna zarobic tam pracując jako kasjer?

Gość gość
uppp ?

Gość gość
Urlop się tak liczy: jeśli osoba nie konczyla studiow to dopiero po10latach ma pelny wymiar urlopu czyli 26 dni a wcześniej ma 20 dni jeśli osoba konczyla studia to do wymiaru urlopu się one licza jak 8 lat pracy czyli przez pierwsze dwa lata pracy ma 20 dnia po 2 elnych latach pracy ma już pelny wymiar urlopu czyli 26 dni no chyba ze jest to zakład pracy chronionej to ma 10 dni więcej w roku:-)

Gość gość
co wy jej liczycie, jaki urlop, laska na pewno nie dostanie nic więcej niż umowa zlecenie na początek...