Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczona jestem

Nasza pediatra kupowała słoiczki gerber dla dziecka

Polecane posty

Gość zaskoczona jestem

Pracuję w tesco na wysokim stanowisku jednak kasjerka szła na przerwę i ją zastępowałam. Podeszła nasza lekarka i skasowałam ją. Nie dość że miała deserki i objadki to jeszcze brała cztery puszki enfamilu a jej córka ma dopiero 4 miesiące dodam że enfamil brała u nas już dwa miesiące temu! no ale teraz to przegięła niby lekarka a leń i nieudacznica. Wozi się lepszym autem, zatrudnia gosposię, same drogie ciuchy i torebki a dziecko na mm i słoikach. Po tym zdarzeniu mam zamiar sie od niej wypisać :o

Gość gość
"na wysokim stanowisku" czyli na drabinie puszki z groszkiem układasz? :classic_cool:

Gość gość
Pracuję w tesco na wysokim stanowisku jednak kasjerka szła na przerwę i ją zastępowałam>>>>>> chyba na drabinie :D x x 0/10 postaraj się o coś ciekawszego

Gość gość
ale co w tym złego? może nie moze, nie umie karmić piersią. każdy wie że mleko kobiece jest dla dziecka najlepsze ale jak nie może tp co ? ma zagłodzić dziekco? a owoce w słoikach są lepsze od sklepowych bo badane.

Gość gość
1/10 głupie. Co ciekawe zawsze się znajdą jakieś kwoki co uwierzą. Choć myślę, że to autorka sama sobie odpisuje żeby troszkę podkręcić cienkie jak ch*j węża prowo.

Gość gość
No i kupowała Enfamil, najlepsze mleko to o co ci chodzi;)

Gość gość
11:55 10/10 :D bingo! Mój Boże kolejny chory temat lub kolejna chora prowokacja!!! Tak, trzecia rączka wyrośnie dziecku po mm lub gerberku! W sumie, jeśli dziecko to dziewczyna to nawet za tą trzecią rączkę by kiedyś podziękowała, mnie by się bardzo przydała B).

Gość zaskoczona jestem
o to mi chodzi, że pediatra opiekuje się moim dzieckiem medycznie a robi podstawowe błędy nie nadaje się na lekarza kto jej dyplom dał

Gość gość
A ty jestes taka idealna matka?

Gość gość
ja swoje dzieci karmiłam piersią długo, mleka mm nie piły nigdy, bo nie chciały, chociaż chętnie dokarmiałabym... za to słoiczkowe jedzenie bardzo lubiły i jadły słoiczki hipp głównie czasami po 2-3 razy dziennie - na ile portfel pozwolił, majątek wydawałam, ale miałam wygodnie i dzieciom smakowało ;-) z tego, co wyczytałam to jednak nie są te słoiczki takie złe, bez przesady... tak jak soczki bobofrut, które moja 3,5 latka uwielbia ;-)

Gość gość
ja karmiłam piersią do dwóch lat a słoiczki dostawały od skonczenia pól roku. dziś jako przedszkolaki piją wciąż bobofruty.

Gość gość
gerber to syf ale hipp jest ok

Gość gość
Na wysokim stanowisku chyba nie powinno się robić błędów ortograficznych "objadku".

Gość gość
No właśnie, a ludzie tak ufają pediatrom i jeszcze traktują ich jak autorytyety w kwestii żywienia, laktacji, szczepionek :)

Gość gość
bo lekarze nie są dietetykami :/ Nie znają się na żywieniu niestety, pojmijcie to ludzie.

Gość gość
moja dobermanka tez pracuje na kasie w tesco :o