Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziś mu powiem że chcę zerwać kontakt bo mam już dość

Polecane posty

Gość gość

Znam się od czasów studiów z pewnym chłopakiem- 3 lata. Postanowiłam , że ukrócę już dziś tę męczącą znajomość. Spotykamy się rzadko bo on ciągle podróżuje bo ma taką pracę. Rozmawiamy często przez skype ale dla mnie to za mało. Jeździć po świecie za nim nie mogę. Z ciężkim sercem muszę to zakończyć. Nie wiem tylko jak mu to powiedzieć. Nie chcę go ranić.

Gość gość
nie zranisz go, on na pewno zna dużo kobiet, jestes tylko jedną z wielu.

Gość gość
A ja znam dużo mężczyzn i nie potrzebuję obrazu kogoś kogo tylko widzę przez skype. Film już lepiej sobie obejrzec

Gość gość
kończy, tylko czemu tak późno? straciłaś sporo czasu na skype'a, mnie by się nie chciało

Gość gość
rob co chcesz

Gość gość
Nie straciłam duzo czasu na skype skype się pojawił stosunkowo niedawno, ale dla mnie to się stalo bez sensu. Jestem młoda i takie wiszenie przed kompem niczego dobrego mi nie przyniesie. Czuje sie zablokowana przez to. Wiadomo jakies uczucia sa, ale poplaczę sobie i mi przejdzie. Boje sie troche o niego bo on wymusza czesty kontakt.

Gość gość
Jak masz mu publicznie obrabiać d**ę na kafeterii i wypisywać jaki jest zły to faktycznie lepiej zerwij kontakt. Co za idiotka.

Gość gość
Ja widzę że tutaj jedna osoba tylko wyzywa użytkownikow- ciagle jakies teksty - idiotka, kretynka- ktos chyba tutaj swoje ego chce podbudowac wyzywajac innych, a nic to nie wnosi

Gość gość
jak wymusza na tobie kontakt

Gość gość
straszne