Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MLadyOfficial

Odchudzanie !

Polecane posty

Gość MLadyOfficial

Czesc. jakies poltora roku temu schudlam ponad 50 kg. Jednak niedawno troszke mi sie przytylo. Ale nie efekt jojo, tylko za bardzo sobie pozwoliła. Przesadzilam. Slodycze mnie zgubiły. jestem zalamana, bo przestalam sie miescic w rozmiar S albo XS. teraz mam M. niby to nie jest duzy rozmiar, ale zle sie czuje taka. To nie bym efekt jojo w zadnym wypadku. Wiec od dzisiaj znowu sie odchudzam. ETAP 1 BEDZIE TRWAL 7 DNI. DZIEŃ 1; WODA, KAWA, czyli dzien oczyszczenia glodowka. DZIEŃ 2: WODA, KAWA, JABŁKO DZIEN 3: WODA, KAWA, JABŁKO DZIEŃ 4: WODA, KAWA, JABŁKO DZIEŃ 5: WODA, KAWA, JABLKO DZIEŃ 6: WODA, KAWA, JABLKO DZIEN 7: WODA, KAWA, JABŁKO TO tak na oczyszczenie. jesli mi sie uda kolejny etap bedzie trwal dwa tydodnie, ale wtedy bedzie mniej drastycznie czyli woda, kawa, u sporo warzyw i owocow. OCZYEISCIE W MIARE MOZLIWOSCI CWICZENIA. JA NIE ZA BARDZO MAM JAK ZE WZGLEDU NA PRACE. PRACUJE W SKLEPIE SPOZYWCZYM DLATEGO MAM JESZCZE GORZEJ, BO TAM PELNO SLODYCZY. ALE MAM NADZIEJE, ZE DAM RADE. Bede sie tutaj dzielila swoimi przezyciami. Chce znowu wazyc 55 kg. wesprzyjcie mnie jakos. KTOS SIE DOLANCZA? MOZEMY PISAC PRZEZ GG. Jal to sie mowi co dwie glowy to nie jedna. Na pewno pojdzie latwiej GG 13195819 :) albo tez sami podajcie GG na pewno sie odezwe. :)

Gość gość
ile wazysz?

Gość MLadyOfficial
Boję się wejść na wagę :( Dopiero za miesiąc wejdę. A dlaczego pytasz?

Gość gość
Schudłaś 50kg?to ile Ty ważyłaś?

Gość MLadyOfficial
bardzo dużo ważyłam. Ponad 110 kg. Ale nie liczy się przeszłość tylko teraźniejszość.

Gość gość
Autorko, a ile masz wzrostu????? Ja mam 168 i ważę 53 kg. Od prawie dwóch tygodni się odchudzam i już schudłam 5 kg. Dążę do wagi 47/48.