Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość white_beast_of_Svarog

Perun i Svarog odwiedzili mnie w śnie

Polecane posty

Powiedzieli,że zwyciężymy :). Mam nadzieję,że to się spełni :D.

Gość gość
Z***biści goście z nich.

Gadałem z nimi ,mam wpaść na wódkę ,a później idą oni wyrywać ziemianki,bo mówili ,że dawno tego nie robili :) . Stwierdzili,że Słowianki są najlepsze,ale innymi też nie pogardzą . Chwalili się również,że są boscy w łóżku i kobiety mają z nimi mega przeżycia.

Gość gość
Jak to wyrywać ziemniak? Bo dawno tego nie robili? To oni TO robili z ziemniakami????????

ZIemianki ,nie ziemniaki hahaha :D . Macie pozdro od chłopaków z góry . Perun nie ma najlepszego nastroju,więc raczyłbym uważać na pioruny :) . Jutro pijemy,a wiadomo jak alkohol działa nieraz na umysły więc nie wiem,co mu może strzelić do głowy ,tak więc dzisiaj i jutro raczyłbym uważać :D . Dobrze,że chociaż Svarog zadowolony.

Gość gość
Aaaa! Już łapię. Znaczy że oni zrobią sobie ziemianki, wyrwą ziemniaki i sie z nimi zakopcują (?). A to mocno prostuje włóknine? Takie kopcowanie z ziemniakami w ziemiankach, znaczy?

Nie wiem,za kogo chłopaków uważasz,ale nic z tych rzeczy . Ziemianki,czyli kobiety z Ziemi,bo ******ie bogiń im się znudziło ,ile można posuwać panienki z tego samego rejonu :).

Gość gość
Aaa!!! Wiem...wiem... Ulepią sobie kobiety z ziemi - gdzieś już mi sie obiło o oczy takie rozwiązanie. I bedą je posuwać? Czy to wypada? A poza tym niepraktyczne - bo to im sie bedzie obsypywać..., upaprzą sobie ptaki w piachu.... Powiedz im żeby wpadli do remizy na zabawe - dostaną po ryjach i po dziewusze :classic_cool: