Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet prawie codziennie zostaje u mnie na noc a mi wstyd przed rodzicami

Polecane posty

Gość gość

Zwiazek pół roku, swiata poza soba nie widzimy ale uważam że to rpzesada. On poporstu zostaje prawie zawsze, przyjezdza do mnie po pracy i zostaje na noc. Głupio mi bo rpzeciez korzsyta z wody, je kolecje cos tam mi dorzuci ale to i tak jest mało. Rodzice nic nie mówia ale ja sama czuję ze to nie fair. On jest wygodny bo nie chce mu sie wracac 40 km do siebie do domu i woli zostac u mnie

Gość gość
Juz wiele razy chciałam mu to powiedziec ale nie potrafię, a on sam nigdy nie wpadły by nawet na pomysł ze może to jest nietaktowne w stosunku do rodziców:-(

Gość gość
Ostatniej nocy chyba był u mojej mamy w sypialni, ale nie jestem pewna...

Gość gość
głupi podszyw powyżej

Gość gość
widac facet nie wychowany inaczej sam by wpadł na to ze nie pasuje ciagle nocowac u dziewczyny

Gość gość
jak przeczytałem temat to myślałem że ci głupio przed rodzicami bo sex uprawiacie,szok,kobietom to tylko kasa w głowie,nie głupio ci ze po pół roku znajomości dajesz d**y legalnie gościowi u rodziców w domu?k***a z ciebie i materialistka i tyle.

Gość gość
po prostu powiedz wprost, że czujesz, że u Ciebie zamieszkał a jeszcze za wcześnie na to. a jeśli się boisz//nie chcesz to dogadaj się z rodzicami i zrzuć na nich że nie powinien tak często zostawać. tylko koniecznie porozmawiaj z rodzicami najpierw, żeby nie było sytuacji, że Ty mówisz "moim rodzicom nie podoba się ta sytuacja" a on do nich idzie i oni tego nie potwierdzają. powodzenia.

Gość gość
to mu normalnie powiedz nie masz jezyka w gębie tersz sie mu wstydzisz cos pwoiedziec to co bedzie potem jak facet niedomyslny a ty leziesz z nim do łózka w łżóku spac sie z nim nie wstydzisz i seeksic sie a powiedziec sie mu wstydzisz co za głupek z ciebie

Gość gość
Raz mu pozwoliłam zostać na noc żeby późno nie wracał i od tego czasu zostaje zawsze. Wiecie jak to na początku każdy się wstydzi wiec mi cięzko wyrazic swoje zdanie na ten temet zeby go nie urazić. Dla mnie to też brak wychowania bo ja bym w zyciu tak sobie nie pozwalała u niego w domu.

Gość gość
heheh k***wwwkooo jedna o kase ci chodzi tez myslałam ze ci głupio przed rodzicami na miejscu rodziców bym go wywaliła ale sa widze dla ciebie dobrzy chca abys sie wyseksiła a on no cóz ma hotel seks i jedzenie to co trzeba mu wiecej po poł roku znajmosci juz lezie do łózka żadnej krępacji no szczyt bezczelnosci z jego i z twojej strony tez

Gość gość
Niech placi 300 na miesiac albo wypad ja jak mieszkalem u laski prawie trzy lata z jej rodzicami co mi w ogole nie przeszkadzalo bo ma swietnych starych to nie dawalem siana do reki ale duzo jedzenia kupowalem dla wszystkich podwozilem ich czesto takie tam nie hestesmy juz razem od 2 lst a ale mamy jakis kontakt od swieta ja nie ucinam bo wiadomo zawsze sie chetnie spotkam na seksa ktory byl nieziemski hehe ona ma pewnie podobnie czasami mowi ze jej matka po tych 2 latach dopytuje sie co u mnie