Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

alimenty

Polecane posty

Gość gość

cześć , mam takie pytanko, pobieram alimenty już kilka lat i wiem mniej więcej jak to funkcjonuje . Ale mam problem : podjęłam się pracy i w jednym miesiącu przekroczyłam kwotę jaką że tak powiem mogę zarobić zarobiłam 1135 zł dodać 400wychodzi 1535 zł wychodzi 768 zł niecałe na dwie osoby i mam takie pytanie jeśli tylko w jedym miesiącu na cały rok przekroczyłam tę kwotę to czy mogę dalej starać się o alimenty ?? czy jeszcze poniosę koszta ze to przekroczenie ?? i lepiej w ogóle się nie wychylac ?? mam normalną pracę i szef do tysiąca płaci na konto a resztę do ręki , ale w jednym miesiącu się"zapomniał" . Mieszkam z mamą a ona nie pracuję ,, więc ja muszę nas utrzymywac a 400 zł piechotą nie chodzi . Proszę o poradę czy jest sens się dalej starać o te alimenty, czy przeliczają to na rok i średnią ,czy jak jeden miesiąc przekroczyłam to już po ptokach . Przepraszam że tak chaotycznie . Ale pisane na szybko , mam nadzieję że chociaż trochę zrozumiale usmiech.gif . Pozdrawiam AGATA

Gość gość
Mam nadzieję że cię podliczą, każą oddać wszystko co wzięłaś do tej pory i zamkną do więzienia. Na dlugo.