Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prezent

Polecane posty

Gość gość

co kupujecie swoim partnerom/chlopakom/narzeczonym na prezent? Niedlugo zblizaja sie jego urodziny i zastanawiam sie co moge mu kupic. Wczesniej dawalam krawat, ksiazke, koszule...

Gość gość
zapros go na pizze i kup tez jakis drobiazg

Gość gość
zrób mu loda

Postaw na niezapomniany prezent i zaplanuj wspólny weekend we dwoje. Romantyczny wypad nad morze, w góry lub w inne miejsce. To wcale nie musi być drogie ani skomplikowane. Wybierzcie tylko miejsce, a nocleg znajdziecie wśród ofert na www.edom.pl.

Gość gość
dla mojej rodziny i przyjaciół robię sama prezenty. Pasjonuje się w tworzeniu świec ozdobnych i zapachowych. Kupuję w sklepie małe szklane naczynia i ozdoby np. muszelki, kamyczki, korale, suszone kwiaty, itp. Wyrabiam wosk ze starych świec, mieszam go z olejkami. Gorącym woskiem zalewam knot. To właśnie z knotem miałam najwięcej problemu bo nie mogłam go nigdzie znaleźć, ale znalazłam w Internecie taką firmę, która produkuje sznurki i knoty www.almik.com.pl Polecam Wam zrobienie samemu takiej świecy. Fajna sprawa i wiele radości.

Gość amelia333
To zależy, co lubi. Mój facet bardzo lubi gotować i jest w tym naprawdę świetny. Musisz podpatrzeć, np. na brak czego narzeka Twój partner. U mnie nieustannie było marudzenie, że nie ma - to może być dziwne :P - dobrego kompletu noży, a bardzo by mu się przydało zwłaszcza do oprawiania ryb czy mięs. No więc kupiłam mu ten zestaw noży. Niech ma porządny sprzęt :D Bardzo się ucieszył, tym bardziej, że nie szczędziłam na tym https://www.krainaobrusow.pl/Katalog/Noze-kuchenne/Komplet-nozy-w-bloku-brGerlach-Noze-951-5-szt.html? . ;)