Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawda o UK

Polecane posty

Gość gość

W LOndynie można na osobę zarobić maksymalnie 700 funtów i to tylko wtedy kiedy masz studia. Polacy są w Uk w większości bezdomni, albo mieszkają po 30 osób w jednym pokoju.

Gość gość
wiekszosc gdyby nie benefity zdechla by z glodu dlatego na potege klepia dzieci anglia to syf nuda brud i patologia

Gość gość
BZDURA mam przyjaciela w fabryce zarabia 1100 wynajmuje dom nie sam ale ma swój pokój

Gość gość
Czyli kolega wynajmuje tylko pokój, nie żaden dom czy mieszkanie, to spora różnica

Gość gość
15:46 Jak 700 na miesiąc skoro najniższa to 6.31 na godzinę, 700 to chyba na jakimś part-time. Ja mieszkam w liczbie 1 (słownie jeden) w mieszkaniu a nie w pokoju, czyli nie zaliczam się do twojej większości :)

Gość gość
Ja mam na reke z nadgodzinami 2200 za miesiac ale mieszkam w pokoju szkoda byloby mi jakos ns chate cala przeznaczyc 700f mam duzy pokoj babka ktora mi go wynajmuje nie robi problemow ze co jakis czas przychodzi inna dziewczyna gdybym sie zakochal wynajalbym mieszkanie we dwojke byloby taniej bo jednak oprocz tego ze sie zyje to glownie przyjechalem tu po siano na szczescie jakis czas temu zakonczylem 5 letni zwiazek i mam ochote sie jeszcze wyszalec z rok lub dwa poki mlody lat 31 ;)

Gość gość
Brednie! Maz zarabia 1800 ja 1600 mieszkamy sami 1 bezdroom flat. Wychodzi jakiś 1100 z rachunkami. Nie znam nikogo kto mieszkalby ma pokoju. To chyba nie te czasy juz. Moja siostra sprząta i zarabia koło 1800 i nawet ja stać na studio flat.

Gość gość
Sprzata i zarabia okolo 1800? Taaa, widac ladnie cie oszukuje. No chyba ze robi ice creamy po godzinach a to juz co innego.

Gość gość
Tez nie wierze w 1800 f mc przy sprzątaniu. A Wy gdzie macie to 1 bed z rachunkami juz za 1100 mc ?

Gość gość
1800 na sprzątaniu :D Chyba ta siostra sprząta komuś łózko polerując przy okazji berło

Gość gość
Tez czasami słyszę o tych bajkach, ktore ludzie wymyślają: 1800-2000 f w uk jako kelnerka czy sprzataczka... Żałosne, a naiwniaki nie znające realiów wierzą i sie podniecają...

Gość gość
31 lat i młody ale sobie schlebiasz :D Stary koniu ****** bez zobowiązań to by każdy chciał. Ja mając 28 już miałem dość mieszkania na kupie z innymi i to pomimo ze ludzie na chacie spoko, bo wynajmujący wywalał każdego nieroba, pijaka albo takich co sobie sprowadzali panienki myląc pokój z mieszkaniem. Ze swieca takich szukac, wszedzie pijaczyny i cwaniaczki które patrzą cię wyc***ac na kase przy wynajmie albo oszczedzaja na ogrzewaniu. Z drugiej strony się nie dziwię, skoro tutaj nawet 50 letnie chłopy (bez kobiet) mieszkają na pokojach. 700 za sam pokój ? To nieźle dajesz się ****** w dupsko, ja za mniej (wliczając wszystkie rachunki) mam mieszkanie sam dla siebie. Pewnie d**ę podcierasz szkłem skoro zarabiając 2200 szkoda ci wynająć mieszkanie jak normalny człowiek

Gość gość
A moze mieszka w Londynie? Wiesz jakie tam sa ceny za pokój? 500 za jedynkę to lekko, taniej to baaaardzo ciezko znaleźć, dwójki sa po 600-700 mc... Takie sa realia w Londynie. (Przypominam, ze tygodniowy czynsz mnożymy przez 52 tygodnie i dzielimy na 12 miesięcy)

Gość gość
Londyn lezy w UK, ale czy Londyn to UK? całe? nowa geografia jak widzę