Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje poczatki z kobietami

Polecane posty

Gość gość

Prawiczki , ruchacze teoretyki i dziewice , mozecie sobie darowac pisanie :P Wiec tak chcialbym uslyszec jakie mam mozliwosci osiagniecia czegos w uwodzeniu . W skrocie o mnie , mam 22 lata skonczylem 3 letnie studia licencjat , na codzien staram sie byc zaradnym facetem , Jestem zadbanym przystojnym facetem , mam prace dorywcza , jako dodatek do mojego zycia chcialbym dodac hobby kontakty damsko meskie. Chcialbym pracowac nad swoimi wadami : Zbytnie lenistwo , wieksza zaradosc zyciowa , wieksze jaja moralne chcialbym miec. Chcialbym zostac twardzielem Moim celem sa romanse z roznymi kobietami , nie szukam zwiazkow , raczej rozrywki . Chcialbym spac z duza iloscia kobiet. Od czego zaczynac? Moje doswiadczenie jest takie : Bylem w 2 dluzszych zwiazkach ktore jakos sie wypalily , w sumie mozna powiedziec ze chce zaczac od poczatku. Jak to wyglada w praktyce , mieszkam w Oslo takze mam duze mozliwosci popisu. Pozdrwiam

Gość gość
up up

Gość gość
dodam że w bzykaniu jestem dobry, bo na codzień trenuję na kozach. Jako kierownik stada mam do nich dostęp 24h.