Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci ginekolodzy to zazwyczaj zboczeńcy...

Polecane posty

Gość gość

normalnego facetanie podnieca grzebanie w narządach kobiet tylko zboczenca i dewianta

Gość gość
ja się zastnawiam tylko, jak to jest że oni tak grzebią i sie przy tym nie podniecają

Gość gość
"gość dziś ja się zastnawiam tylko, jak to jest że oni tak grzebią i sie przy tym nie podniecają " xxxx i kto tu jest zboczeńcem? Badanie to badanie, a nie akt seksualny. Chodze do LEKARZA, a nie do "przystojnego faceta ginekologa".Mam sporo lat, ale chyba tylko raz jakiś lekarz pochwalil mój biust, kiedy bylam karmiaca matka, ale nie odebrałam tego jako molestowanie , ale jako mily komplement.Nie spotykałam się z dwuznacznymi zachowaniami, jakims nieodpowiednim zachowaniem.Byli , a wlasciwie sa do tej pory, profesjonalistami. Jak się chce zobaczyć w kims zboczeńca, to zobaczy się nawet w pomocy w wstaniu z fotela, bo moi lekarze podaja mi wtedy pomocna dlon.

Gość gość
kolejna bzdura

Gość gość
ja nie mowie, ze widze w nich zboczeńcow, tylko zastanawiam sie jak to jest, ze widzać, damskie narządy nie czują żądnego podniecenia, wydaje mi sie, ze to zdeterminowanie biologicznie .. albo jak sie poźniej kochaja ze swoimi żonami, kochankami, to czy nie czują po takim dniu pracy, jakiejś znieczulicy?

Gość gość
wiekszosc ginekologów to geje podobnie jak u księzy, co drugi to gej

Gość gość
"gość dziś wiekszosc ginekologów to geje podobnie jak u księzy, co drugi to gej " xxxx :-D :-D gej by poszedł zrozbic specjalizacje z urologii i macal facetow.Alez brednie piszecie:-D Lekarz-ginekolog, jak każdy profesjonalista, dzieli zycie osobiste od pracy.Pacjentki traktuje jak "przypadek" a nie jak kolejna laske do pooglądania. I wlasnie w tym tkwi roznica miedzy badaniem pacjentki a kochaniem się z kims bliskim.