Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAMILA JESTEM

DZIEWCZYNY ZWIERZE SIĘ WAM JAK NIKOMU

Polecane posty

Gość KAMILA JESTEM

Mówię szczerze: Mam 34 lata i miałam 3 partnerów w związku, a zarazem do seksu. Teraz jestem sama i nie chcę się pakować w nowy związek, ale brakuje mi seksu. Oglądam stronę: - zbiornik tv - gdzie pary i single pokazują się z najlepszej strony :-) żartuję....po prostu umawiają się na seks! Ja tak nie umiem, bo boję się, że zarażę się jakimś hivem czy syfem i kondom mnie przed tym nie obroni. Czy istnieje duże ryzyko zarażenia chorobami przy zabezpieczeniu? W ogóle ile Wy miałyście partnerów seksualnych i ile lat macie? Ja 34 lata i 3 chłopów miałam, ale co już do grobowej deski nie mam mieć faceta - ło matko i córko!!!! :-o

Gość gość
wiesz też o tym myślałam, mam lat 25, ale też nie jestem stanie się obecnie z nikim związać.. ale mam podobne rozterki, tak samo boje sie chorob, a wiadomo, ż ętakie osoby oglaszające, sie tam, raczej, uprawiają przypadkowy sex notorycznie, wiec to zwiększa ryzyko..

Gość KAMILA JESTEM
No właśnie - choroby, a pożądanie! Nie wiem, jak oni się tak nie przejmują, nawet żony/mężów puszczają w objęcia innych kochanków! Ja się boję, a chciałabym mieć taki wiecie super seks, być spełniona, a tak co mam zrobić...starą panną mam zostać? Wibratory to za mało :-( Pragnę faceta, penisa, dupyyy!!!! ale się napaliłam :-) zaraz powiecie, żem chora, a ja po prostu nie miałam faceta od 3 lat już!!! Pierdolca dostane :-o