Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

studentka 3 roku

Ja chyba naprawdę będę miała dzidzi

Polecane posty

-6 dzień spóźnia mi się okres -czuję jakbym miała owulację (choć miałam już jedną w lipcu, dokładnie 11 lipca) czuję takie napięcie w dole brzucha, dzis myślałam, że to juz okres, bo coś mi 'leciało', patrzę, a tam biały gęsty, lepki śluz :O :( -zakręciło mi się dziś w głowie -jakiś czas temu zauważyłam, że odrzuca mnie od papierosów -czasem mam wrażenie, że chce mi się wymiotować, ale nie wiem czy sobie to wmawiam, czy to prawdziwe czy złudne :(

Gość gość
ciąża urojona jak nic

Dodam, że facet chyba ma focha za wczoraj... ale czy z tak błahego powodu można się rozstać? Napisałam mu sms-a "będę tęsknić...:(" właśnie wyjechałam, bardzo to przeżywam, co chwilę lecą mi łzy, ale dziś rozmawiałam z tą starszą panią. Powiedziała, że będzie się modliła za mnie. Mówiła też bym rzuciła go w diabły, bo to prostak i nie ma wykształcenia. Ale co z tego? Czy musi mieć doktora? Doskonale sobie radzi w życiu, bo jest zaradny! Wyszedł z biedy i teraz stać go na wiele. A, że jest narwany i czasem wulgarny...taki ma charakter :( kocham go za jego wnętrze :(

Nie chciałem przedwcześnie demaskować tego projektu, ale to nie jest żadna Asiula, ani Przemysław. :D To jest Pani Czkawka. :D

jestem kobietą...potem wstawię foto z cyckami i podpisem, ale teraz muszę się wam wypłakać...

Gość gość
Pokaż foto pipki z podpiem nicku na brzuchu. Wtedy uwierzymy :classic_cool:

potem, teraz jestem w podrózy, płaczę i ludzie się na mnie gapią :O :(

nawet jeśli się okaże, że jestem w ciązy to bedę szczęśliwa :) cudownie jest mieć dziecko z kimś kogo się kocha, a to jest moja pierwsza miłość :)

Gość Pani Czkawka
po czym mnie zdemaskowałeś? :classic_cool:

Gość gość
studentko uprawiałaś kiedyś seks za pieniądze? ile kasujesz za pół godziny? :)