Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy wam minęło sparzenie po toksycznym związku?

Polecane posty

Gość gość

...jestem silniejszy i bardziej stabilny emocjonalnie, mam więcej wiary w siebie i radości z niezależności. Sparzyłem się i mam wrażenie że nigdy z nikim nie stworzę prawdziwego zwiazku. Patrząc na inne pary widzę w nich terror,manipulację,obłudę i poszukiwanie korzyści z partnera. Wiem że to wpływ tego że moja pierwsza dziewczyna mnie terroryzowała i obrażała,na końcu zdradziła.Przyznaję że jej nie kochałem ale... kiedy to sparzenie minie? Mam 21lat, ona była pierwsza,mam do niej odrazę ale zaczęło to dotyczyć innych kobiet. Ile wy potrzebowaliście czasu?

Gość gość
4miesiące , nienawidziłam facetów i chciałam iść do klasztoru :)

Gość gość
A nie przyszło Ci do głowy , że4 jej zachowanie wynikało ze swiadomosci , ze jesteś z nią ale nie darzysz ją uczuciem. Skoro jej nie kochałeś trzeba było się z nią nie wiązać , pewnie nie raz ją skrzywdziłeś swoim zachowaniem czy słowami , bo tak już jest kiedy nie kochamy, ona mogła tak odreagowywać . Dobrze , że się ogarneła i pozwoliła by ktoś inny zagościł w jej zyciu , dzięki temu uwolniła sie od Ciebie i bedzie miała szanse byc z kims kto bedzie ją szczerze kochał. Nie martw się na zapas o dziewczyny , najpierw dorośnij

Gość gość
Zdradziła w klubie po pijaku po tym jak do mnie wróciła. Nie wiem co teraz robi ale ona była dziwna. Była w 5 związkach i kazdy trwał 2 miesiące bo faceci uciekali albo ona ich rzucała bo wpadała w histerię, telefony w nocy itp. Wyzwała moją znajomą od suk bo ta była ze mną na urodzinach kumpla zanim ją poznałem. Żądała dostępu do konta na fb itp. Opisywałem sytuację na forum i ludzie przyznali mi rację, więc nie bedę się drugi raz rozpisywał.

Gość gość
czyli jednak nie do końca znalazła kogoś nowego kto ja pokocha xD

Gość gość
Dlaczego kobiety tak chetnie wchodza w toksyczne zwiazki.

Gość gość
Uważasz że byłem toksyczny? Ona co chwila dzwoniła żeby przekonac sie czy z nią bedę. Po trzeciej randce całowała się z jakimś pedałem w klubie bo powiedziała że sie na nią rzucił,wybaczyłem. Po zerwaniu znajoma mi powiedziała że oni sie macali bez skrupułów totalnie pijani na kanapach a ona kłamała. Tak wygląda sytuacjia. Rzuciła mnie przez telefon a jak poprosiłem o wyjaśnienie to poeiwdziała że nie ma czasu rozmawiać. Tęskniłem przez dwa miesiace za nią , śniła mi się po nocach, że ją tulę.Wróciła tylko po to żeby zdradzić a w miedzyczasie spotykała sie z byłym,bo miała nadzieję że do siebie po roku wrócą(2 miesiące ich związku) Nawet jej nie zobaczyłem bo przestała odpowedać na wiadomości i napisała że mozemy być przyjaciółmi(dla niej to znaczy że mam się odczepić bo sama mi tak kiedyś to pojęcie w swojej nomenklaturze nazwala)

Gość gość
Spróbuj pomimo tego, że tobie ciężko dać szansę jakiejś innej dziewczynie :)Może wtedy się przekonasz, że nie wszystkie takie są :)

Gość mała mi 56478
Tak jak osoba wyżej napisała , powinieneś dać szanse innym dziewczynom, nie wszystkich mierzy się jedną miarą, choć może to być trudne, bo pewnie masz teraz uraz, podobnie jak ja do facetów, ale myślę,że jest tylu ludzi na świecie wartościowych i że oboje będziemy mieli przyjemność ich poznać

Gość gość
Zauwazyłem tylko że mi nie chce sie po prostu w nic angażować, nie chcę znowu podrywać, starać się i grać, flirtować. po prostu mi sie nie chce przez to zdobywanie przechodzić,nie mam zresztą nigkogo na oku. Kiedy to może minać?

Gość gość
u mnie długo trwa,5lat u mnie jeszcze dochodzi wiek,po prostu mi się już nie chce chcieć ale zycie czasami zaskakuje.......

Gość gość
Młody jesteś weź się w garść :) Na pewno jest gdzieś obok Ciebie jakaś miła i przyjazna dziewczyna, która, by pokazała Tobie czym jest prawdziwa miłość :)