Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CZŁOWIEK SUKCESU THE BEST

ZARABIAM OK. 17 tys. zł

Polecane posty

Gość CZŁOWIEK SUKCESU THE BEST

A moja żona 13 tys. zł. Ja przez cały czas nic nie robiłem, przejąłem firmę po tacie, ona jest lekarzem, bo cała jej rodzina jest nimi. Mamy piękny, wielki dom, dwa dobre auta i dws razy w roku egzotyczne wakacje - tydzień temu wróciliśmy z Meksyku, w marcu w Kenii a rok temu w Maroku i w Wenezueli. A wy co macie biedne polaczki? Jak tam wegetacja? :). Ach wy biedne nędzne polaczki, tak się cieszę z waszej wegetacji. Wszyscy znajomi mi cholernie zazdroszczą i życzą najgorsze a ja się im śmieję w pryszczatą twarz. Ach wy polaczki...

Gość gość
Bogaty nigdy nie pochwali się własnym bogactwem,chyba że jest idiotą.Nie wróżę ci sukcesów w prowadzeniu firmy po ojcu,a jak ogłosisz plajtę,to żona kopnie cię szybko w doopę:D.

Gość gość
nie jest to jakas rewelacyjnie prosperujaca firma,skoro zarabia na siebie tylko 17 tys;D a zonie gratuluje ze doszla wlasna praca do sukcesu:)

Gość gość
jedyne czego moge pogratulowac do zaradnej zony:) oby sie "jej" w zyciu powiodlo

Gość gość
Nie zaradnej przecież mówił że cała rodzina jest lekarska więc ma znajomości

Gość gość
ale uczyc na lekarza sie chybamusiala, to ze ma meza idiote to nie jej wina:)

Gość gość
Ach my polaczki :) weekend nad jeziorem na zapajęczonej łące i tęsknota nad muchami końskimi których akurat nie było, a być powinny. Hehehe.

Gość gość
zarabiasz tyle i siedzisz na forum i czytasz wpisy biedaków i nam zazdrościsz że umiemy cieszyć się życiem i sexem,siedzisz tu bo pewnie twą żonkę walą menele bo wy bogacze nie umiecie porządnie zerżnąć kobiety,wiesz kim jesteś?prostakiem,chamem i bucem,wiesz kto to jest bogacz?nędzarz co ma dużo pieniędzy,i tylko to masz jeśli wogóle masz cieniasie.won do swych pieniędzy.

Gość gość
znam kobiete ktora mano moze ze 100 razy wiecej pienieszy niz ty:) moja mama u niej pracuje,wiele lat temu otworzyla firme z mezem,wizili blache na wozkach przyczepionych do rowerow,kobieta falowala blache,teraz sa jedna z najbogatszych rodzin na podhalu...I nigdy..przenigdy nie uslyszalam nawet slowa z jej ust z ktorych moglo wyniknac ze ma wiecej,czy ze jest lepszaod innych....i wiesz jaki to czlowiek? czlowiek z klasa...a Ty mimo ze masz 100 razy mniej niz ona chwalisz sie 17 tysiacami;D TATUS Jest na pewno z ciebie dumny bucu;D

Gość gość
I co że mało zarabiam? Jakbyś zobaczył cwelu co to bieda to byś się nie śmiał.

Gość gość
przecież to PROWO

Gratuluje Tobie i żonie fajnego życia niech wam się wiedzie jak najlepiej. :) Jedynie co mogę doradzić to może troszkę mniej samolubności w stosunku do życia i innych, tacy ludzie zazwyczaj dużo tracą ... pozdrawiam :)

Gość gość
A ja gratuluję wegetacji na 1500 :)