Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Trus

W moim domu dzieją się dziwne rzczy.

Polecane posty

W moim domu ostatnio dzieją się dziwne rzeczy i serio jestem przestraszona. Zaczęło się to od tego, że oglądałam serial na laptopie w swoim pokoju. W końcu zgłodniałam, zostawiłam sok na podłodze kolo fotela i zeszłam na dół do kuchni. Wróciłam i soku nie ma. Byłam przekonana, że zabrał go mój brat więc poszłam do niego i zapytałam się o to, on powiedział, że go nie wziął i to była prawda, bo on nie umie kłamać, a w tym przypadku był zupełnie szczery. Druga sytuacja- malowałam się rano i kiedy skończyłam zostawiłam puder na szafce w łazience. Zaraz przed wyjściem chciałam poprawić makijaż, a pudru nie było. Szukałam go jeszcze trochę, ale nie znalazłam. Kiedy przyszłam leżał na podłodze na korytarzu. Boję się bardzo, a nie wiem do kogo się zwrócić. Jestem jeszcze młoda (16 lat) wiec myślę, że tym bardziej. Moja mama mi nie wierzy, tata też. Swego czasu miałam takie "schizy" przez oglądanie horrorów, ale już mi to minęło dawno temu. Teraz jest to prawdziwe. Jestem pewna. Co mam zrobić?

Gość gość
pEWNIE ci brat robi dowcipy, albo ktoś inny, a ty panikujesz :?

Na pewno Twój brat dobrze się bawi Twoim kosztem ;) nie ma co się denerwować tylko dobrze się mu przyjrzyj :)

Gość Mongoł z tv
Podejrzewam, że masz nieczyste sumienie i dlatego coś Cię straszy.