Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odrzucona

Polecane posty

Gość gość

nie radze sobie. jeste, tak strasznie wśćcikla, chociaz mineło jjuz troche czasu,, ale jak sobie pomysle, ze on moze miec kogoś, to dostaje atakow paniki.. nigdy tak wcześniej nie mialam, emocje mnie doslownie rozwalają .. nienawidze go a to co mi zrobil, zycze mu jak najgorzej, by spotkalo go to samo co mmnie, by cierpial stukroc bardziej, i ja wiem wiem, ze tak bedzie.. nienawidze go z calego serca!

Gość gość
przynajmniej z nim skonczyłaś a ja nadal nie potrafie i ciągle tkwie w tej patolce

ja kolejna odrzucona... tylko dlatego, że kocham z całego serca. jeszcze jak jestem w ciąży to dopiero będzie ciekawie..

Gość gość
Współczuje, faceci to świnie. Odkąd mój chłopak mnie zostawił postanowiłam ze bede sama do konca zycia nie chce przez to przechodzic drugi raz

Gość gość
ja też mam teraz takie postanowienie, już chyba nigdy nikomu nie będe w stanie zaufać, najgorsze ze on nawet nie ma pojecia jak bardzo mnie skrzywdzil, niby udaje ze go też boli, a gowno prawda, splynęło po nim to wszystko jak po kaczce.

Gość gość
ojj.. biedna:* ja juz nawet nie licze, chociaz to nie byly tyakie prawidzwe zawody milosne, bo to byly ruchacze nic nie warci, no ale mimo wszystko.. a ten wydawal mi sie inny.. niestety pomylilam się