Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arya Stark

Fani Gry o Tron zapraszam na pogawędkę ;)

Polecane posty

Gość gość
Aktorka grająca Ygritte jest śliczna - taka naturalna, pięknie się uśmiecha... Bardzo będzie mi brakowało tej postaci. Co do dalszych losów - ja też myślę, że Jon ma coś wspólnego z Lyanną i Rhaegarem :P i że będzie miał również coś wspólnego z Daenerys, ostatecznie to Pieśń Lodu i Ognia :)

Gość Arya Stark
To długo się nie nacieszyłaś ulubieńcem ;)

Gość Arya Stark
Dla mnie idealnym zakończeniem by było jakby Dany i Jon rządzili Westeros ;) chociaż pewnie się rozczaruję ;P

Gość Arya Stark
Up

Gość gość
Jona pewnie Melisandre ożywi, ale szczęśliwe pożycie z Dany byłoby zbyt oczywiste jak na Martina i myślę, że w tym temacie wymyśli jakąś woltę. A skoro już jesteśmy przy dywagacjach; jak sądzisz co będzie dalej z Bienne z Tarth? Bo jak na razie Martin porzucił jej wątek i może już do niego nie wróci :o chyba trochę za dużo postaci wprowadził i się już nie mieszczą... Bo szczerze mówiąc myślałem, że będzie coś między nią a Jamiem. To by było takie spełnienie snów kafeterianki; ona brzydka i wyśmiewana, a on cudo i bożyszcze tłumów ;)

Gość Arya Stark
Nie sądze, żeby coś było między Brienne i Jaimem, ale mam nadzieję, że jeszcze wróci ten wątek, zwłaszcza, że się tak nagle urwał. Lubiłam o nich czytać. Chociaż te książki są tak nieprzewidywalne, że równie dobrze Jon może nie przeżyć, a Brienne urodzić Królobójcy gromadkę dzieci ;D ciekawe kiedy Arya wróci do Westeros, i jaką rolę odegra w grze o tron, bo przecież chyba nie utknie w Bravos. Jejku, już bym chciała kolejną część!

Gość gość
zdaje się że jeszcze rok z okładem trzeba czekać :(

Gość gość
a Bran, a Rickon i Osha? Ciekawe czy cebulowy ich znajdzie... No i jeszcze mnie zastanawia czy pojawi się w jakiejkolwiek postaci Benjen Stark czy też zaginął, zginął czy bóg wie co jeszcze i temat zamknięty. Przez chwilę sądziłem, że Coldhand się nim okaże być, ale jednak nie

Gość Arya Stark
Bran moim zdaniem jest biedny, trochę mi go szkoda... i ciekawe jak potoczą się losy Stannisa, w sumie nie przepadam za nim specjalnie.

Gość gość
mnie cały wątek Stannisa i tej rudej czarownicy strasznie męczy, w książce omijałam związane z nimi fragmenty, muszę do nich wrócić i jeszcze raz przeczytać wszystko porządnie bo przez te pomijane fragmenty potem się fabuła nie kleiła i nie czytałam dalej.

Gość gość
Wątek Stanisa jest nudny jak flaki z olejem , podobnie jak Davosa . Najlepsze postacie to oczywiście Tyrion no i Dany . Tak w ogóle to mam nadzieję że to Dany zasiądzie na tronie wykutym w ogniu Baleriona .

Gość Arya Stark
Ja w ogóle się nie spodziewałam, że Stannis tak długo przeżyje. Ale Davosa w nawet lubię, taki sympatycznie naiwny jest. Też mam nadzieję, że Dany zdobędzie tron, chociaż czasem mnie wkurza ;P

Gość gość
a myślicie, że zombie-Catelyn spotka którekolwiek ze swoich dzieci?

Gość Arya Stark
Właściwie nie wyobrażam sobie takiego spotkania. Ale kto wie.

Gość gość
ja tam się spodziewam wszystkiego, włącznie z tym, że w następnym tomie ni z tego ni owego Martin postanowi uśmiercić Dany. Ot tak. Jemu nie można ufać i przywiązywać się do postaci :classic_cool:

Gość gość
Czytałam taniec smoków. Jon Snow zostanie raniony nożem. Chciał dać schronienie wolnym ludzia, ale niektórym się to nie spodobało. Aria będzie przechodzić "szkolenie", będzie ćwiczyć swoje zmysły a zacznie się od tego ze ja oślepia. Cersei zostanie upokorzona i za karę by pokazać ze jest niewinna, będzie szła nago ulicami. Zostanie obrzucona gównem. Deanerys ucieknie z areny ze swoim smokiem tuż po swoim ponownym ślubie. Ser Barristan będzie walczył w jej sprawie by pozbyć się spiskowców. A o rękę królowej nie jeden będzie zabiegał :-) Okaże się ze lady Catelyn ożyje:-)

Gość gość
to wszystko wiemy, bo przeczytaliśmy 🖐️ dywagujemy co będzie dalej, w tomach które są pisane

Gość Arya Stark
Dokładnie, to wszystko już wiemy.

Gość gość
Gra o tron ssie

Gość Arya Stark
Podnoszę

Gość gość
A jak myślicie czy Jon przeżyje?

Gość Arya Stark
Ja mam nadzieję, że przeżyje.

Gość gość
oczywiście, że przeżyje, chociaż nie w kategoriach uniknięcia śmierci i wylizania się. Moim zdaniem zamach będzie skuteczny i umrze, ale zostanie wskrzeszony przez Melisandre tak jak zrobił to Thoros z Myr z Dondarionem czy Catelyn

Gość gość
skoro dywagujemy to mam pytanie: jak widzicie dalszy losy Tyriona, bo mnie szczerze mówiąc bardzo zastanawia jak się one potoczą