Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego się znudził?

Polecane posty

Gość gość

Spotykałam się z chłopakiem od 3 tygodni. Raz ja jeździłam do Jego miasta, raz On do mojego i tak w kółko, bo dzieliło nas tylko 13 km. Fajnie nam się pisało, całowało i ogólnie przebywało w swoim towarzystwie - wszystko wskazywało, że jesteśmy na dobrej drodze. Potem pojechałam na 2-tygodniowe wczasy z rodziną, ale cały czas mieliśmy kontakt - On pisał kochane smsy, że tęskni, że odlicza dni do mojego powrotu, że nudno mu beze mnie, że nie może się już doczekać aż wrócę. Ja nie pozostawałam bierna i też mówiłam, że za nim tęsknię itd. Kiedy wróciłam do domu, po raz pierwszy nie napisał w ciągu 5 sekund od kiedy weszłam na fejsa. No nic, pomyślałam, i sama do niego napisałam. Wtedy już był trochę jakby znudzony, zanim odpisał mijało pół godziny. Tego samego dnia nasi wspólni znajomi (też para) zaproponowali spotkanie w czwórkę, ale on zaczął się wykręcać chwilowym brakiem kasy itp. Ale chyba po namowach kolegi, w końcu jednak przyjechał następnego dnia. Kiedy się wtedy spotkaliśmy nawet nie przytulił mnie na powitanie, przez cały wieczór nie chwycił za rękę ani nic z tych rzeczy, niby śmiał się z moich żartów, ale miałam wrażenie, że i tak coś jest na rzeczy. Potem wieczorem do niego napisałam, czemu było jakoś tak drętwo między nami, a on odpowiedział, że sam nie wiedział jak się ma zachować. Zaśmiałam się, że musimy wziąć się w garść, a on również z uśmiechem przytaknął. Później napisał, że zaraz wraca, bo idzie do kuchni, ale od tego czasu już się w ogóle nie odezwał. Zamiast tego udostępnił na fejsie piosenkę naszego ulubionego wykonawcy, której tekst to - "I'm a bad boy, cause I don't even miss her, I'm a bad boy for breakin her heart". I to tyle. A ja nie bardzo wiem, co i czy w ogóle mam coś robić.

Gość gość
jakiś kompletny kretyn, ile on ma lat, bo po opisie wynika, że chyba 15?

Gość gość
18 za kilka miesięcy...

Gość gość
Cos mi sie wydaje ,ze to ju chyba koniec. Najgozej jak facet olewa dziewczyne..przygotuj sie na wszystko

Gość gość
Mam się zapytać, dlaczego się nie odzywa? czy to już będzie za bardzo nachalne...