Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mogę dłużej czekać!

Polecane posty

Gość gość

Mam 17 lat, jestem ze swoim chłopakiem od 1,5 roku. On jest prawiczkiem, ja dziewicą. Dodam, że on ma 20 lat. Nigdy nie namawial mnie do seksu, ale dawaj do zrozumienia ze bardzo tego chce. Jestesmy ze soba juz dlugo i chcielibysmy sie do siebie bardziej zblizyc. Oczywiscie znamy swoje ciala bo w naszym zwiazku wazna jest namietnosc. Wiem ze go bardzo kocham, on czuje do mnie to samo... Oboje chcemy tego pierwszego razu, tylko ze ja panicznie boje sie ciazy. By zwalczyc lek bylam u ginekologa po tabletki anty, ale ze mam 17 lat nie chcial ze mna rozmawiac. Wychodzi na to ze bedziemy musieli zabezpieczyc sie prezerwatywa, dniami nieplodnymi i stosunkiem przerywanym... Ale dla mnie to chyba za malo. Waham sie mimo ze wiem iz ciaza w tym wypadku to jak wygrana w lotto. Jestem gotowa, nasz zwiazek cierpi na braku tej bliskosci. Placze w nocy, boli mnie fakt ze nie moge sie przelamac. PROSZE, uspokojcie mnie jakos, nie moge dluzej czekac...

Gość gość
halohalo pomoze ktos?

Gość gość
Zapewniam cię, że możesz. Szklanka wody zamiast.

Gość gość
Szklanka wody nie pomaga na milość, niestety.

Gość gość
co ty k***a myslisz ze w ciaze to tak chop siup sie zachodzi :) Trzeba sie zdrowo nameczyc :) ****** ***** nic sie nie bac , P.S prezerwatywy z biedronki lepsze niz durexy w testach.

Gość gość
Oj się nudzisz

Gość gość
moja koleżanka wpadła. Rada bądź ostrożna

Gość gość
Napisalam ze to jak wygrana w lotto, prawda? Wiec nie mysle ze to proste, po prostu jestem dziewica, kazdy sie chyba troche boi tego pierwszego razu z roznych powodow.

Gość gość
jak dygasz to masz antykoncepcje wewnątrzmaciczna, moja panna taka ma , zakladana raz na kilka lat , pozniej mozecie sie bzykac do woli , szanse na zajscie w ciaze nikle . Pojdz do ginekologa i spytaj o to.