Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy on kiedykolwiek bedzie dla mnie obojetny?

Polecane posty

Gość gość

Od rozstania mija 2 rok a ja nadal czuje cos czego nie umiem opisac.Byl moim pierwszym chlopakiem,moge zaryzykowac i napisac ze chyba pierwsza miloscia,ale nie wyszlo,zerwal .teraz ma dziewczyne z ktora mieszka a ja nadal mysle o tym ze chcialabyn sporrobowac jeszcze raz,jak wspominam brakuje mi go.Przez te dwa lata spotykalam sie z dwoma chlopakamii teraz wiem,ze zaden nie byl mi tak bliski, do zadnego nic nie czuje teraz.a z tym pierwszyn wiem ze moglabym stworzyc idealny zwiazek..ale czy on chce?? Kontaktujemy sie czasem na FB, jest starszy o pare lat,mi to nie przeszkadza.Ale co jesli jednak nie jestesmy sobie pisani,bo te wszystkie powiedzenia o przeznaczeniu,o pierwszej milosci ze nie rdzewieje nie wiem czy sie sprawdzaja.Czy zawsze bede go miala w sercu i bede czula slabosc.?Dodam ze wspomnial o tym,ze ja zawsze mu sie podobalam podobam i bede podobala bo wedlug niego jestem cudowna i on moze powiedziec to swojej dziewczynie, jak to mam odbierac.

Gość gość
sama sobie wkręcasz coś czego nie ma, on ma cie w doopie, pogodz sie z tym i zejdź na ziemię.

Gość gość
Najlepsze lekarstwo na starą miłość, to nowa miłość. Zakochasz się kiedyś w jakimś facecie, tak że Twój były będzie żył wyłącznie w Twoich wspomnieniach, stanie się dla Ciebie zupełnie obojętny. Dotąd nie spotkałaś nikogo, kto zawróciłby Ci w głowie, żebyś zapomniała o starej miłości. Daj sobie trochę czasu i zerwij z nim kontakt nawet przez fejsa. Jeżeli dalej będziesz się z nim kontaktować nigdy o nim nie zapomnisz, nie będziesz mogła ułożyć sobie życia od nowa. Chłopak nie zerwał pewnie z Tobą kontaktu, bo chce mieć koło zapasowe jeżeli jego obecna dziewczyna go pogoni. Dwa lata, to nie taki duży staż. Ludzie są ze sobą 10 lat, są małżeństwem, a potem rozchodzą się w różne strony i są dla siebie obcymi ludźmi. Z miłości jest bliżej do nienawiści niż przyjaźni. Widocznie los kogoś innego Ci przeznaczył.

Gość gość
Mam jeszcze jeden dylemat ,czy mu to powiedziec? I dostac konkretna odpowiedz,tylko wtedy glupio mi byloby sie z nim dluzej konataktowac a zalezy mi na tym..

Gość gość
Nie idealizuj go tak bo kopnal cie w d**e i ma dziewczyne zadnej miloci do ciebie nie czuje tylko sie bawi toba , zerwij kontakt z nim bo sie nigdy nie ogarniesz. Ktos inny c***isany jest.

Gość gość
Idz do psychologa a z nim zerwij kontakt.

Gość gość
Jest az tak ze mna zle? Nie zdawalam sobie spraey ze potrzebuje czyjejs pomocy

Gość gość
Zerwij z nim kontakt bo sie nigdy nie pozbierasz.

Gość gość
Nie jest Ci potrzeby żaden psycholog jeżeli się ogarniesz. Twój pierwszy krok, to zerwanie z nim DEFINITYWNIE- żadnych rozmów na fejsie, gdybyś zerwała z nim kontakt od razu po rozstaniu. Dzisiaj zastanawiałabyś się jak on ma na imię, a tak nadal masz nadzieję, że może wróci, a on się cieszy, bo wie że jesteś sama i w razie czego przyjmiesz go z otwartymi ramionami z stąd te komplementy itd.

Gość gość
Ogarnij sie ja po 10 latach sie rozstalam i jedno wiedzialam zero kontaktu bo sie nigdy z tej przeszlosci nie wygrzebie. Pomoglo wiec dobrze ci radza, on traktuje cie jak bramke rezerwowa.