Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana5555

dostaje juz po prostu swira!!!!!!

Polecane posty

Gość zalamana5555

tydzien temu bylam na rozmowie kwalifikacyjnej, byli zdecydowanie zainteresowani. kazali mi czekac na telefon zebym przyszla na 2 godziny pewnego dnia w celu zapoznania sie z pewnymi obowiazkami. zadzwonili do mnie 2 dni pozniej, poszlam nastepnego dnia na te 2 godziny i facet mi powiedzial zebym czekala az szefowa do mnie zadzwoni w celu podpisania umowy i od kiedy mam zaczac (podczas rozmowy kwalifikacyjnej bylo ustalone wstepnie ze od sierpnia), czekam juz pare dni i CISZA! a juz 1 sierpnia, wszedzie chodze z tym telefonem, nawet do lazienki, nie odstepuje go na krok i CISZA, juz nie wytrzymuje. tymbardziej ze wyraznie bylo widac ze są mną zainteresowani. nie wiem czy jesli w ciagu 2 dni ta szefowa nie zadzwoni to czy moze sama mam sie odezwac, czy dalej czekac?? a jesli zadzwoni to co powiedziec????

Gość gość
Dzwon. Najwyzej sie dowiesz, ze z roboty nici. A tak tylko sie denerwujesz.

Gość zalamana5555
tylko tez nie chce zeby wyszlo tak ze ich 'poganiam', bo wiadomo ze jest okres wakacyjny, moze wiecej roboty maja albo szefowa w delegacji czy cos...a tak wyjdzie ze jestem niecierpliwa, sama nie wiem :(

Gość gość
zadzwon ze mialas sie zglosic w sierpniu, najwyzej zrob z siebie glupiutka kobietke: "oo, to wy mieliscie do mnie zadzwonic? hihi ale nic sie nie stalo, no trudno, to bede czekac na telefon" :))

Gość zalamana5555
a tez jak na zlosc, jak nie czekalam az tak na ich telefon, to wlasnie zadzwonili jak bylam w zatloczonym autobusie, tak samo jesli chdozi o inne telefony. jak tak czekam i czekam to cisza, a jak angle mam jakas wazna sprawe do zalatwienia i mysle o czyms innym albo wyleguje sie wygodnie nad jeziorkiem to dzwonią :/

Gość zalamana5555
prosze 3majcie kciuki! bo wierze ze naprawde zadzwonia, co innego gdybym byla tylko po rozmowie, ale jesli juz ustalalismy dokladne warunki w pracy i bylam na tym dniu itp....pocieszcie mnie :(

Gość gość
zadzwonia

Gość gość
mysl pozytywnie