Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

własna firma transporotwa

Polecane posty

Gość gość

Prowadzę własną działalność związaną z transportem rzeczy. Ostatnio trapi mnie jakaś plaga awarii w moich autach. Używam samochodów dostawczych opel i vw, nie są może najnowsze, ale dobre. Czy możecie mi powiedzieć, czy macie zaprzyjaźniowe warsztaty samochodowe, głównie w południowej Polsce, gdzie można liczyć na naprawę szybką w czasie awarii?

Gość gość
ja jak zakladalem firme transportowa, to najpierw musialem ogarnac dobre biuro rachunkowe, zeby ogarneli caly ten syf zwiazany z papierami itd oni sa swietni jezeli chodzi o takie rzeczy www.biurocru.pl/zakres.html

Gość gość
ja też prowadzę firmę transportową. Kupiłem spoilery bo to bardzo przydatna rzecz. To nie jest gadżet jak niektórzy myślą. Spoiler ogranicza opór powietrza powstający podczas jazdy. Lepiej się wtedy prowadzi samochód, bo on jest wtedy aerodynamiczny. Spoiler pomaga obniżyć koszty spalania, jest oszczędny dla samochodu. Spoilery kupiłem w sklepie http://www.raf-spoilery.pl/ Od razu przyjemniej mi się jeździ.

Gość gość
myslałem kiedys zeby swoja dzialalnosc porzerzyc o transport, ale to jednak sporo kasy trzeba włożyć w ten biznes. Dlatego poki co współpracuje z firmą http://www.speditiondabrowski.eu/ są od lat przeze mnie sprawdzeni.

Gość Aniaa382
Własna firma transportowa to złoty biznes pod warunkiem, że jest się odpowiednio ostrożnym. Dzięki lokalizatorom gps firmy Transmobil zdecydowanie łatwiej o ostrożność, gdyż robią one za nas praktycznie wszystko. Są zabezpieczeniem nie tylko przed kradzieżą, ale także pomagają w podniesieniu szybkości transportu i obniżeniu kosztów paliwa.