Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basia95

chlopak woli kolegow

Polecane posty

Gość basia95

hej mam problem nwm co robic jestem Z moim chlopakiem juz ponad 2 lata js mam 19 on 23 mieszkamy razem jestem w 9 miesiacu ciazy w tym problem jest ze od jakiegos czasu wychodzi z kolegami od rana przychodzi po 1 nocy i tak dzien w dzien olewq moje prosby zeby spedzil troche czasu ze mne .on woli piwo i kolegow .na drogi dzien przeprasza ze to zmieni ale dalej to samo niby jak jestesmy razem ze soba to okazuje mi uczucia ale ja man wrazenie ze mu sie znudzilam bo juz nie jestem szczuplutka tak jak przed ciaza ciagle kuka na inne jak sie poklocimy nazywa mnie grubasem i czasem wspomina ze.brakuje mu.mojej dawnej figury .nwm jak sie man zachowac zeby wrocila ta jego uwaga poswiecona mi pomozcie

Gość gość
3/10

Gość gość
wychodzi z kolegami od rana :o czyli co nie pracuje , ty wiadomo tez nie pracujesz wesoła rodzinka nie ma co

Gość gość
współczuję Ci, wpakowałaś się w niezłe g***o; czemu się nie zabezpieczalas? po co zrobilas sobie dziecko z takim kompletnym zerem? On i tak cie porzuci i zostaniesz samotną matką. Z dziećmi nie robi się dzieci.

Gość 15 25
Szczerze mówiąc to nie zwróciłem uwagi :) Obnizam do 1/10