Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Suknie ślubne, zdjęcia ze sklepów a używane.

Polecane posty

Gość gość

Rozglądam się za suknią ślubną. Oglądam więc różne modele w internecie, na stronach sklepów i innych zbiorczych. Większość mi się podoba, ciężko się zdecydować. Wszystkie wyglądają ślicznie. No i sobie myślę ostatnio, może używaną kupię? Patrzę na ogłoszenia, a tam dziewczyny wystawiają często te same suknie, co jeszcze są w sklepach na tych właśnie stronach i co? Masakra. Naprawdę na powiedzmy 100 obejzranych ogłoszeń prywatnych może ze dwie wyglądają ok. Ja wiem, że to są zwykłe babki takie jak ja, ale kurczę wyglądają okropnie. Albo z nadwagą, albo w ogóle suknia wygląda już na takim "realnym" zdjęciu beznadziejnie. Czy ja też będę wyglądać tak strasznie do dupy? Czy jak kupiłyście suknię ślubną w salonie to wam się wydawało, że wyglądacie bosko? Ja wiem, że na modelce to profesjonalne foto i ona na podeście stoi zazwyczaj i w ogóle jest piękna. No ale kurde, żeby aż taka różnica??? Masakra. Same białe kulki.

Gość gość
Też mnie właśnie dziwi kto się żeni z takimi grubymi krowami, podczas gdy ja super laska, szczupła, a męża znaleźć nie mogę. Ale chyba nie warto tak cudować skoro teraz i tak co drugie malzenstwo sie rozwodzi.

Gość gość
:D nie no ja jestem szczupła, te laski ze zdjęć z ogłoszeń też niektóre szczupłe, co nie zmienia faktu, że wyglądają beznadziejnie:P

Gość gość
upup