Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet wiecznie śpi!

Polecane posty

Gość gość

Mój facet przesypia praktycznie każdy dzień. Idzie do pracy na 24. Zbiera się o 23 do pracy, 8:30 w domu, 9:30 śpi. Budzi się najwcześniej o 18 i znowu około 21:30 idzie spać do 23... Już mam dosyć tego jego wiecznego spania. Wiele razy już mu mówiłam, że jeżeli zamieszkamy razem, to on nie będzie spał jak książe 2/3 dnia, bo sama pracuje, więc nie będę zajmowała się domem gdy on sobie odpoczywa. Powtarzałam mu już wiele razy, że ma wypić kawę, wziąć zimny prysznic i wyjść gdzieś, zrobić coś... A on nie, kawy nie lubi, prysznic to mu się nie chce. I tak gdy się obudzi, zje coś i dalej leży... Nie wiem jak przemówić mu do rozsądku! Jego praca nie jest jakoś super ciężka. Ostatnio spotkałam jego kolegę, z którym pracuje na tym samym stanowisku, o godzinie 16 szedł na zakupy z dziewczyną... Czyli tylko ten mój leń przesypia całe dnie. Doradźcie mi coś, jak mu przemówić do rozsądku! P.S. Na nocki chodzi z własnej chęci, mógłby chodzić na inne zmiany, ale to nic nie zmieniało, bo i tak przesypiał całe dnie.

Gość gość
niech śpi,wtedy łatwiej znalezć sobie kochanka,ja się polecam.

Gość DANIEL 24
Może tak lubi trochę to dziwne albo rzeczywiście przemęczony jest