Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wychowalam dzieci siostrze

Polecane posty

Gość gość

mieszkaja w niemczech , robi kariere , z mezem , niebylo co z dziecmi zrobic , wiec sciagneli mnie , bylam tam kupe lat zajmowalam sie dziecmi domem itd zeby mogli pracowac minelo 12 lat i co ? powiedzialam ze pojde gdzies do pracy w poblizu ich , i wezme male mieszkanko bo do polski nie usmiecha mi sie wracac , troche gotowki mam wiec od nich nic nie chce ... odpowiedzieli ze to głupi pomysl i po co mam placic podatki w niemczech, zeby wracac do Polski, i tam zaczac bo w Polsce jest lepiej jak kiedys .... jestem w szoku i zalamana mam 33 lata i co ? jak zaczac w polsce od czego , skoro nigdy tam nie pracowalam a rodzina okazala sie ... nie powiem czym :(

Gość gość
nic nie kumam z tego belkotu

Gość gość
ale z ciebie idiotka zmarnowac 12 lat zycie, piekna mlodosc na wychowywanie cudzych dzieci Powinnas byla sie uczyc, podrozowac cieszyc zyciem Masz jakis konkretny zawod, wyksztalcenie, zrobilas cos przez te 12 lat oprocz pocierania tylkow?

Gość gość
myslala,ze w DE bedzie miala lepiej, ze bedzie przy rodzinie mieszkala jako ciocia stara panna poswiecila najlepsze lata dla frajerstwa.wspolczuje

Gość gość
mam szkole gastronomiczna w niemczech zajmowalam sie tez pracami dorywczymi przewaznie przy starych ludziach

Gość gość
moze poszukaj pracy z zamieszkaniem jako niania na poczatek, odlozysz pieniazki to wtedy wynajmiesz. wspolczuje zaczynac od zera. mnie jak chlopak zostawil tez musialam zaczynac wszystko od nowa ale stanelam na nogi sama to i Ty dasz rade :) powodzenia

Gość gość
bo w Polsce raczej sie nie odnajdziesz :) niestety

Gość gość
to zostan w Niemczech nie potrzebujesz do tego ich pozwolenia. Skoro spedzilas tam 12 lat to chyba umiesz poszukac jakiejs pracy i wynajac mieszkanie Zajmij sie sobie zmien styl ubierania, idz do fryzjera, wyjdz do ludzi zapisz sie na basen idz na salse cokolwiek Moze kogos poznasz i twoje zycie zmieni sie na lepsze, nie mowie tutaj o facecie ale chociazby jakichs przyjaciolach To naprawde chore co zrobila ci twoja siostra, zabierajac najlepsze lata zycia A tak w ogole to po co jej byly dzieci Dalas sie wrobic jak glupia ale czas skonczyc z byciem rodzinna sluzka i glupia owieczka wez sie w garsc kobieto i zacznij zyc