Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

XAXAXOXO

mam 25 lat i nigdy nie miałem dziewczyny...

Polecane posty

mialem na mysli ze sadze iz jestem "brzydki ale nie bardzo brzydki" wiec poco sie meczyc jak mozna tylko pogadac

Gość gość
czlowieku ja mam 34 lata i dalej nic i to glownie przez niesmialosc, nie daje mi to zyc, ten brak bliskosci z kobieta powoduje ze tak sie dziwnie czuje - wszystko sie we mnie kumuluje - musze sie tego pozbyc, ale nie mam gdzie tzn z kim a do agencji nie pojde

noo to wiesz ze ejstes niesmialy wiec walcz z tym ja nieiem co jestz e mna nie tak powodzenie tez jak juz wspomnialem niemal zerowe nie podobam sie prawie kazdej

moze jakby sie sczera trafila a narazie slyszalem tylo "niejestes w moim typie" i tyle :D no jedna walnela "masz brzydki ryj" ;)

Gość gość
zapisz sie na kurs tanca /obojetnie jakiego....towarzyski, salsę / tam zazwyczaj brakuje facetów do pary. wiem, bo bylam na takich. poznalam sporo fajnych ludzi z ktorymi spotykam sie na roznych imprezach. porobily sie tez pary od seraca. ja zmienilam 2 facetow i teraz mam narzeczonego wlasnie z salsy.

no moze to ma jakis sens... nieiwm nawet czy u nas sa wgl organizowane jakies lekcje tanca towarzyskiego bo widzialem jedynie dla dzieci ale moze warto popatrzec

Gość gość
z prostytutką nie radzę się zadawać. możesz mieć uraz do kobiet w ogóle. możesz równiez zalapać soś na samym starcie sexualnego życia :-P

prostytuka jakby byla fajna to pojde mam juz GIGANTYCZNE cisnienie wyposzczony jestem do granic mozliwosci serio... no to z twoich slow wynika ze muse miec mega pecha i nie byc w typie dziesiatek kolezanek oraz setek dziewczyn widujacych mnie chocby na ulicy

Gość gość
to napisz do kogo jestes podobny :-P

Gość gość
no właśnie !!!

Gość Paul30
chłopie,pierd*l te kobiety,każda prędzej czy pozniej powie nie,zawsze będziesz odrzucony, bo kobiety są trudne do zdobycia,bardzo trudne....tak jak gołębie,byle cos im nie pasuje i gardzą człowiekiem,nie warto walczyć o wiatr na wietrze,o siano które dzisiaj jest a juto nie ma.Bóg jest wieczny,nigdy nie odrzuci,kocha bezwarunkowo,bezinteresownie,a jeśli nie religia cie zmotywuje to kup sobie kota,zwierzęta są lepsze od ludzi,pozdro ziom pierd*l kobiety

Gość Paul30
" Najbardziej odczujesz brak jakiejś osoby, kiedy będziesz siedział obok niej i będziesz wiedział, że ona nigdy nie będzie twoja" Gabriela Garcíi Márqueza