Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Creeper

Jeden GB internetu w telefonie na tydzień, wystarczy ?

Polecane posty

Gość Creeper

Witam. Na codzień internetu w komórce używam tylko poprzez wifi ale czeka mnie tygodniowy wyjazd gdzie nie będę miała dostępu do wifi a mimo to internetu potrzebuję i oto pytanie- czy starczy mi 1 GB intenrtu w play na ten tydzień jeśli będę korzystać z gmaila, fb, strony typu joemonster, pudelek, kwejk itp po kilka godzin dziennie ? Najbardziej zależy mi na mailu i fb- potrzbuję korzystać z fb czata po ok 2-3 godziny dziennie.

Gość gość
To zależy ile danych pociągniesz. Na przeglądanie stron, poczty itd powinno i na miesiąc starczyć.

Gość creeper
Chodzi mi głównie o czatowanie na fb. Wolę pisać na czacie niż smsować. Zazwyczaj prowadzę rozmowy na fb po kilka godzin dziennie. Oprócz tego zależy mi tylko na mailu i zwykłych stronach typu kwejk itp . Jest możliwe, że w 7 dni przekroczę limit używając tylko powyżej podanych stron ?

Gość gość
kilka godzin dziennie?????????? na fb???????????? i to na wyjeździe?????? ty nie masz normalnego, realnego życia? jesteś uzależniona od netu? współczuję, straszny pasztet w takim razie musisz być że w realu nie masz życia, tylko musisz go mieć na fb...

Gość creeper
eh...typowo. Codziennie rozmawiam po kilka godzin z moim chłopakiem. Głównie w nocy. Czeka nas 10 dni osobno a od Roku mieszkamy razem i zazwyczaj nie widzieliśmy się najdłużej kilka dni. Dlatego potrzebuję tych kilku godzin dzienne na czatowanie na fejsie. A wyjeżdżam w rodzinne strony na prośbę mojej mamy, która chce odwiedzić swoje okolice a nie chce jechać sama.