Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość palalaczka

Kto pali e papierosa zamiast normalnych papierosów

Polecane posty

Gość palalaczka

Ja od miesiąca nie palę już zwykłych papierosów , zamiast tego kupiłam sobie e-papierosa ; ) i zapach zwykłych przyprawia mnie o mdłości

Gość gość
Ja pale i epapierosa i normalne. Ale normalne już ograniczam.

Gość gość
Musiałam rzucić e bo miałam problemy kardiologiczne przez nie, nie było ich gdy paliłam zwykłe przez 16 lat. Od 2 lat nie palę żadnych,niestety pojawiły się problemy z wagą. Przemiana materii mi padła.

ze sie wtrace: albo sie pali, albo sie nie pali. E-papierosy to jakies gowno dla niezdecydowanych.

Gość palalaczka
ja kupiłam sobie dokładnie 9 lipca i od tamtego momentu ani razu nie zapaliłam normalnego , moja mama i siostry palą i kiedy przy nich jestem to aż mi się nie dobrze robi . Są też olejki beznikotynowe , zamierzam sobie teraz kupić ; )

Witajcie! Jestem Waszym doradcą online. W imieniu Foof i Tabaque prowadzę kampanię informacyjną nt. wszystkich aspektów e-palenia. Jeśli macie jakiekolwiek pytania, chcielibyście poruszyć nurtujący Was temat to zapraszam do dyskusji w tym wątku. Jestem do Waszej dyspozycji. Tomek, Doradca online Foof & Tabaque www.reddog.pl

Gość gość
Uzywalam e-papierosa, ale nie udalo mi sie wyrwac z nałogu.. te liquidy są jakies chemiczne w smaku kazdy jeden niezaleznie czy te najdrozsze czy tansze, probowalam wszystkiego. Oczywiscie sporadycznie uzywam w sytaucjach awaryjnych, np.wtedy kiedy nie mozna wyjsc na normalnego fajka i trzeba ukrywac sie z nałogiem ;/ Ale nieczęsto mi sie to zdarza wiec luz. Boje sie tego uzywac, bo nie wiadomo jak to działa na ludzi jeszcze..dowiemy sie za 20-50 lat

Witam, po pierwsze należy stosować liquidy ze sprawdzonego źródła, z atestem i opisanym składem. Po drugie substancje takie jaki glikol propylenowy czy gliceryna zawarta w liquidach nie są szkodliwe dla człowieka, i są powszechnie stosowane od dziesięcioleci w przemyśle spożywczym, i nierzadko przyjmujemy je nawet o tym nie wiedząc. Tomek, Doradca online Foof & Tabaquewww.reddog.pl

Hej, wypad z kafe, jak nie umiesz siè stosownie wysłowic!!! Juz ponad rok palè e-papierosa, i baardzo sobie chwalè ten wynalazek:):) Mam 2 papierosy Foof, a liquidy Yoy, i eBoss. Tradycyjne papierosy paliłam ponad 20 lat, i wkrótce po przejsciu na epapierosa, te tradycyjne zaczèły mi smierdziec. Nawet zapalilam kilka razy, by spróbowac, czy mnie ciągnie. Absolutnie nie! Pozdrawiam epalaczy:)

Gość Riquelme
Tez od kilku miesięcy pociągam e-papierosa i dobrze na tym wyszedłem. Oszczędniej, nie śmierdzę i jest odrobinę zdrowiej. Polecam rozejrzeć się za czymś fajnym na początek. Proponuje może coś od Foofa, bo to fajna marka.

Gość gość
Foof ma fajne liquidy więc również polecam :)

Gość Arletasz
Ja polecam soczyste winogrono od ONE

Paliłam dosyć długo e-papierosa firmy Volish i milda (dobra firma), ale nie odrywałam z buzi i cały czas na okrągło bym paliła... rzuciłam e-papierosy teraz jest lepiej ;)