Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

oddam 6 kg TotW dla kota sucha karma Warszawa

Polecane posty

Gość gość

Mam do oddania 6,8 kg worek karmy suchej Taste of the Wild Mountain Feline. Worek jest otwarty i jest tam ok. 0,5 kg karmy mniej. Moja kota jest uczulona na tę karmę i pół roku stała w szafce. Niestety termin przydatności to 7 sierpnia br. , ale jest to MINIMALNY termin przydatności. Jeżeli ktoś nie kojarzy firmy to jest to bardzo dobra karma BEZZBOŻOWA, w sklepie koszt takiej karmy to ok. 110 zł. Jeżeli ktoś dokarmia koty bezdomne to tym chętniej oddam. Odbiór osobisty na Grochowie

Gość gość
oddaj do schroniska może ;)

Gość gość
nie mam czasu się tym zajmować, jeśli ktoś chce to sobie odbierze, jeśli nie to wyrzucę i tyle

Gość gość
podnoszę, bo nie wiem co jeszcze mogłabym zrobić :( szkoda karmy a może napisaółabyś po prostu maila do schroniska albo fundacji?

Gość gość
No to wyrzuć, ja pierdzielę. Po co piszesz ze oddasz jak nie chce Ci się nawet zainteresować. Jest miliard organizacji, które z pocałowaniem w rękę przyjęłyby taką karmę i jeszcze po nią podjadą, wystarczy napisać do dowolnej z nich, zamiast na kafeterii.

Gość gość
ale o co Ci chodzi? Na kafe są ludzie, którzy dokarmiają koty i do nich skierowany jest ten temat. Ani ja nikomu łaski nie robię, że oddam, ani nikt mi, że zabierze; a jeśli ktoś będzie chciał to z chęcią oddam i już

Gość gość
back to top