Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maciory jakim cudem macie powodzenie jak faceci nienawidza

Polecane posty

Gość gość

brzydkich kobiet?????

Gość gość
Jakby waga była jedynym powodem nieatrakcyjności, nikt by się na to nie skarżył. KAŻDY mógłby zrzucić i być sexy. Podobnie wiele atrakcyjnych awansowałoby na totalnie nieatrakcyjne. Ja jestem chuda, ale mam nieładną twarz i nic tego nie zmieni.

Gość gość
Dla facetow gruba=pasztet i tak masz lepiej od wszystkich grubych bab.

Gość gość
Otyła kobieta jak schudnie to jak nie ma brzydkich rysów a wręcz łądne to moze duużo zyskać na atrakcyjności. tu ma nade mną przewagę. Ja już nic więcej nie zrobię ze sobą chyba że plastyczna. Nieważne zresztą, masz nawalone w głowie na punkcie wagi, już tutaj kiedyś o tym dyskutowaliśmy. Zamiast zakłądać takie chore wątki zajmij się czymś innym..

Gość gość
A od kiedy maciory są atrakcyjne?Twarz mozna zmienic optycznie makijazem ale tluszczu nie ukryjesz.

Gość gość
nieprawda, ja znam brzydka i gruba maciore, ktora zaplodnil juz drugi knur z kolei, skad one biora tych zapladniaczy?

Gość gość
Wszystkie pulchne mają szpetne rysy,a nawet jak schudnie to taka maciora ma tendencje do tycia.

Gość gość
Ci faceci co je ru/chają są zdesperowani i tak ich nienawidza brzydza się ich i zmuszają sie do seksu z nimi.Paszczur zaczyna sie od rozm 44

Gość gość
No nie wiem jak dużym trzeba być debilem, by wymyslac takie twierdzenia. Jak ktoś jest ładny to jak schudnie to będzie miał powodzenie, nie ma bata. A jak ktoś jest brzydki to choćby miał figurę supermodelki to nie ma bata że ukryje brzydkie rysy twarzy. moja koleżanka ważyła 78 kg i spadła do 56 kg i twarz juz wczesniej było widać że brzydkiej nie ma, jak schudła to rysy jej się uwidoczniły i była OK :)

Gość gość
Makijazem wszystko mozna ukryć tylko trzeba umiec się malowac.

Gość gość
Jak facetowi nie przypasuje twarz laski to nic jej nie pomoze że jest chuda. oleje ją i tyle. Teraz wyobraź sobie dziewczynę piękną za którą uganiają sie faceci. jak przytyje 20 kg bo się obżerała a potem to zrzuci, to sugerujesz że już nie będzie mieć powodzenia? :) oj, debilizm umysłowy.

Gość gość
a ja jestem gruba maciora, zawsze mialam powodzenie i swietnego meza haha. A moje chude kolezanki to dawno rozwódki, wiec nie ma reguły.

Gość gość
NIGDY nie ukryjesz brzydkich rysów makijażem, poza tym jak masz faceta i mu się pokazujesz bez makeupu to co to zmienia w dluzszej skali? Maluję się od lat i każdy widzi, że i tak mam małe oczy, wielki nos i brzydki kształt twarzy

Gość gość
Haha makijazem mozna zmienic ksztalt nosa oczow,mam kolezanke z twarzy podobna do Sarah Jessic***arker jest chuda i faceci są dla niej milszi niz dla grubych macior haha wmawajcie sobie,a grubasy tez maja szpewtne mordy tusza oszpeca ryje.

Gość gość
Miałas powodzenie ale wsród desperatów hahahaha faceci nienawidzą grubych kobiet ładny ryj z natury nic nie pomoze jak jestes tlusta,

Gość gość
A wy myślicie że facet gdy patrzy na grubaske myśli jaką by miała twarz jakby schudła?Nie mysli sobie"Ale pasztet" i idzie dalej.

Gość gość
Ja mam niesymetryczną chyba-tak myslę. Mam duże oczy, długie rzęsy, mały nos (trochę garbaty) i coś nie tak z podbrudkiem, bo z jednej strony jest troszkę (niewiele) bardzej wydłużony. Nie wiem czy to widać w sumie.

Gość gość
Chloptasiu , co ty mozesz wiedziec co lubia prawdziwi faceci :) jak juz tak twierdzenia walisz o nienawisci to podeprzyj je jakimis , nie wiem danymi , badaniami itp. tak to sobie tylko gdybiesz :p A twoja opinia to wiesz .. co z nia mozna :P

Gość gość
Czy niesymetryczna twarz jest brzydka?Gruba nie jestem, szczupła.

Gość gość
Nikogo to nie obchodzi, co lubicie i jak wyglądacie. Czego oczekujecie? pocieszenia? zrozumienia?

Gość gość
Przeciez to jasne że szczuple dziewczyny mają lepiej,jak ja patrzą na dziewczyny które mają branie to z twarzy niektóre bez makijażu strasszę,ale jak sę grubo umalują to faceci za nimi i tak latają.

Gość gość
ale z was pustaki...i te wypowiedzi...żenada.

Gość gość
Jakie pustaki?Faceci od zawsze patrzyli się na wygląd

Gość gość
pustaki, powtarzam. Bez klasy, intelektu, polotu. Ale co tam, nie moja sprawa:-)

Gość gość
A jak facec***ajają nienawiscią do kobiet za sam wygląd to już nie są pustakami?

Gość gość
nienawiść za wygląd?? toż to są poważne problemy emocjonalne...