Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co można robić samemu w Gdańsku?

Polecane posty

Gość irrka
Nawet nie wiedziałam o tym Projekt Fan, a wydaje się być interesującym miejscem! Tez uwielbiam takie zajęcia, także na pewno się wybiorę!

Gość gość
Moja uwaga do Fan ( obejrzalam strony): Idea jest dobra, ale trudno pisac ( jak na stronie), ze jest to sposb na spedzenie czasu dla kazdego od lat 5 do 105. Nie ma sensu w jednej grupie umieszczac 5latkow z -powiedzmy - 40 latkami na warsztatach ( chyba,ze chodzi o mamy/opiekunki z dziecmi. Zupelnie inne doswiadczenie, sprawnosć manualna, potrzeby itd. Ktoś nie nadązy, ktos sie wynudzi. Sa to raczej zajecia typowo dla dzieci ( i tez uscislilabym grupe wiekow kazdego warsztatau , nie ten sam temat dla 5 latkow , co dla 15 latków). Co do urodzin - jesli ktos nie moze urządzic urodzin w domu, przewaznie mysli o grupie dzieci przynajmniej 12-20 osób(koledzy z klasy). Nie wiem, jaka jest wielkośc tego lokalu, no i jest to niestety dosc drogo, skoro srednio 70 zl/dziecko. No i blagam, nie róbcie ( wiem, w najlepszej wierze) nachalnej reklamy ,przeciez wiadomo,ze nie ma az tak wielu gdanszczanek zainteresowanych tematem i siedzacych akurat od wczoraj na kafeterii. Tym bardziej, ze w tu dyskutuja głownie mlode dziewczyny, ktorym zalezy raczej na innym typie spedzania czasu. Juz predzej na "macierzyństwo". Projekt dobry i potrzebny, choc nie nowy, ale wymaga dopracowania. Pamietajcie, ze podobne warsztaty organizowane sa bezplatnie przez organizacje typu domy kultury, zeby przetrwać, musicie byc konkurencyjni.

Gość Becia8809
Zawsze możesz iść też do Skimodno http://skimondo.pl/ tam nie trzeba się przejmować czy idzie się samemu czy z kimś, po prostu trenujesz jazdę na nartach, z instruktorem.

Gość Turyna
Co robić? Jeździć na nartach! Skimondo jest the best! uwielbiam to miejsce! Zawsze fajni ludzie i w ogóle! www.skimondo.pl

Gość eryca87
Ja sama chodzę do Skimondo i świetnie się tam bawię.

Gość Barbara321
W sumie to można samemu, ale ja jednak wolę jeździć w grupie. Zawsze weselej.

Gość wułka
Do Skimondo jak znalazł samemu.

Gość fuura
Z tym Skimodno to prawda jest taka , że i samemu i z kimś, zawsze można się tam dobrze bawić.

Gość unaa
A może tak do Projekt Fan? Niedawno było otwarcie, już działają i byłam więc mogę powiedzieć, że tutaj nie można się nudzić i dobrego nastroju nie zabraknie z pewnością nikomu.

Gość rajona
Można siedzieć w domu albo się ruszyć i iść do Skimondo.

Gość Wajoletta
Ja gorąco polecam wizytę w Projekt Fan, atrakcyjne miejsce, naprawdę dotąd takie rzeczy dzieci mogły robić tylko na lekcji plastyki, super sprawa, na pewno kolejny raz zabiorę tam swoje dzieci.

Gość wjuna
Odwiedziłam Projekt Fan, co prawda w towarzystwie, ale było naprawdę warto. Zupełnie inny sposób na spedzenie wolnego czasu.

Gość samotniszka
ja idę w sobote na warsztaty z decoupage:D

Gość Ilona334
Skimondo dobra opcja. Mają tam przemiłych instruktorów, więc nawet samemu dobrze się tam odnaleźć ;)

Gość bimbambomm
Różne są opinie, ja byłam sama w Projekt Fan na warsztatach decoupage i to ciekawe miejsce w Trójmieście.

Gość intrawertyczka
Ja byłam ostatnio w Skimondo Świetne miejsce, nie trzeba towarzystwa uwierzcie.

Gość Sara282
Zawsze można wybrać się na warsztaty z decoupage w Projekt Fan! Ostatnio robiłam mydełko u nich ;) fajna sprawa. polecam www.projektfan.pl

Gość winnisia
A dla mnie ten pomysł ze Skimondo jest jak najbardziej trafiony, super miejsce.

Gość mentik
W Skimondo można się świetnie bawić, sport to sport nie trzeba towarzystwa.

Gość zafiraaa
Jak ma się dziecko to nie ma się takiego wyboru. Z dzieckiem można iść do Adventure Parku Kolibki. Naprawdę najlepsza alternatywa na świeżym powietrzu dla nudnych i szarych popołudni. Maluch się wyszaleje, wiele atrakcji i zabaw tam ma. Polecam. www.adventurepark.pl

Gość gość
A ja mogę podpowiedzieć kilka całkiem fajnych miejsc: wyskakanie się w Jum City w Gdyni, ale chyba już niedługo i w Gdańsku Powstaną takie obiekty. Centrum Nauki Experyment oczywiście jesli kogoś takie rzeczy interesują A no i bym zapomniała Funclimb jest świetną sprawą dla *****iwych dzieci :) a dla Tych bardziej spokojnych, które lubią jakieś rzeczy robione manualnie to na pewno poleciłabym Projekt Fan na starówce, a przy okazji Ciu Ciu :) i w tym i w tym miejscu dorośli się odnajdą

Gość gość
Akurat będę za kilka dni w Aquapark Reda. Widziałem fotki na stronie, oglądałem filmiki i wygląda to wszystko bardzo obiecująco. Obiekt robi wrażenie, jestem ciekaw obsługi na miejscu, czystości w szatniach, parkingów i tak dalej, bo tego na zdjęciach nie widać. Ale jestem dobrej myśli, znajomi byli niedawno i nie mogli się nachwalić, zwłaszcza całej strefy dużych zjeżdżalni.

Gość bonzai
Polecam odwiedzić Studio Masażu Dewi na Portowej, niesamowite miejsce. Ładny wystrój, rewelacyjne masażystki. Zawsze ich odwiedzam jak jestem w Gdańsku, szczególnie uwielbiam masaż banką chinską i masaż tantryczny http://studiodewi.pl/

Gość gość
Dzie mozna isc na obchody 38lecia zakonczenia strajku, Na pewno nie bedzie sie samemu.

Gość gość

W zeszłym roku pojechałam sama do Gdańska. Zapisałam się między innymi na kurs nurkowania organizowany przez www.osmiornica.eu Była to fajna zabawa i ciekawe przeżycie. Polecam wam się zapoznać z ich ofertą.