Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inna niz wszyscy gorsza

kobieta 28 lat ktora nigdy nie byla w zwiazku

Polecane posty

jest tredowata - tak przynajmniej daja mi do zrozumienia inni, wysmiewaja mnie z tego tytulu, daja do zrozumienia ze jestem gorsza, omskla:( zaczelam unikac przez to ludzi, nie mam nawet znajomych:(

A wy co sadzicie?

Gość gość
to zależy od powodu nie bycia w związku,czemu nie byłaś w związku?

Gość gość
a o mnie chyba myślą że jestem święta nietykalna nikomu nie mówię o moich gorących miłościach nie zaspokajam ciekawości powiem jak się zdecyduję na zniewolenie małżeńskie ,mówiłam jak byłam srajdkiem więc co za różnica co kto wie a czego nie wie,po co przejmujesz się ludzmi

Gość gość
Jesli jestes dziewica to jest ok a jesli nie jestes to faktycznie jestes jestes gorsza.

Gość gość
znam jedna taka, chcialem ja poznac blizej to sie przestraszyla i pozamiatane a jak nie odpuszczalem to powiedziala ze poznala kogos waznego dla niej to wtedy to juz na serio odpuscilem bo po co mi to, a teraz mam wakacje zwiedzam sobie sam swiat a moglem jechac z nia ale skoro nie chciala to juz nie moj problem

Gość Zuzanna Amelia ææ
Ja bym powiedziala odwrotnie. Jesli nigdy nie bylas w zadnym zwiazku i do tego nie masz za soba zadnych doswiadczen seksualnych to powoli niezauwazalnie mozesz zaczac odstawac od otoczenia a jakiekolwiek formy zblizenia beda dla Ciebie coraz bardziej obce. Ale mysle ze wszystko jest do nadrobienia. Znam starszych od Ciebie ktorzy zaczynali dosc pozno lub po dlugich przerwach i wyszli na prosta.

Gość Alicja Donnikova
pomyśl sobie, jak marne musi być życie tych ludzi w związkach, skoro muszą sobie poprawiać samoocenę i nastrój dowalając ci.