Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bartek34

Uczucie jest jakieś, jest zgrabna ale .....

Polecane posty

Gość bartek34

...no właśnie znam dziewczynę do której niewątpliwie coś poczułem. Może to nie jest jakieś wielkie uczucie ale jest. Z wyglądu jest niewątpliwie zgrabna, rozmawia się fajnie, jest taka normalna. Jednak z twarzy nie podoba mi się. Muszę to napisać. I mam tu taki dylemat bo właśnie to też ma znaczenie. Wygląd całościowy. Co robić? Znam ją kilka miesięcy. Obecnie miała urlop 2 tygodniowy. Wyszło tak że mieliśmy jechać gdzieś. Jednak nie pojechaliśmy. Dla mnie chyba to było nieco za wcześnie choć teraz nieco żałuję. Od tygodnia przestała się odzywać na moje smsy. NIe wiem kompletnie co się stało. Zaczęło się od tego że wieczorem chciała spędzić ze mną więcej czasu a ja powiedziałem że dziś już jadę do domu. I nie wiem czy o to się obraziła? Może zgubiła telefon? Może pojechała na tydzień wakacji z jakimś facetem i po prostu się nie odzywa chcąc mieć spokój? Przedtem przeciwnie to sama wychodziła z kontaktem. Ja 34 lata, ona 31.

Gość bartek34
Miałem już kończyć z nią znajomość wyobraźcie sobie, a teraz za nią tęsknię....Jakie to dziwne.....

nie ma sensu tego ciągnąć... Twoja kobieta musi być dla Cb tą najpiękniejszą w iinym wypadku zawsze będziesz się oglądał za innymi...

Gość gość
Jak Ty nie wykazywałeś inicjatywy, to dała sobie spokój. I dobrze.

Gość bartek34
ok ale każda normalna dziewczyna by napisała sms typu daj mi spokój to koniec a ona nic......

Gość gość
Jakby Ci na niej zależało to byś ją adorował i o nią zbiegał. Daj jej spokój. Zorientowała się, że Ci nie zależy więc Cię ignoruje.

Gość bartek34
elementarne zasady kultury mówią żeby cokolwiek napisać, odezwać się. Takie ingnorowanie to dla mnie objaw braku kultury, wręcz bezczelności.

Gość gość
Może zgubiła komórkę.

Gość gość
Z tego co piszesz, to ewidentnie pokazałeś jej, że mało Ci zależy i ona czeka teraz na starania z Twojej strony. A jak nie, to znajdzie sobie innego. Najgorsze co może być, to taki niezdecydowany facet jak Ty. Mówi o wyjeździe i nic z tego nie wychodzi. Pewnie mówiłeś o wielu innych rzeczach i nic z tego nie wyszło.

Gość gość
"elementarne zasady kultury mówią żeby cokolwiek napisać, odezwać się. Takie ingnorowanie to dla mnie objaw braku kultury, wręcz bezczelności. " Jak ty ją olewałeś i nie pojechałeś z nią na urlop to było dobrze ale jak ona się zorientowała i przestała odzywać do ciebie to już gula skacze i wyzywasz ją od bezczelnych? co urazona męska duma? facet może kobiete olewać i mieć gdzieś a kobieta już nie ma takiego prawa? dobrze ze cie olała widocznie poznała się na rzeczy

Gość gość
a jezeli przeszkadza ci wygląd jej twarzy to znaczy że kompletnie niedojrzały jesteś jeśli tylko dlatego nie wiedziałeś dalej co z tą znajomością

Gość gość
Może jednak stwierdziła,że nie jesteś dla niej i znajdzie kogoś lepszego :)

Gość gość
poczula ze cos nie tak,a ze kobieta ma klase to nie bedzie sie narzucac,tobie trzeba takiej co bedzie za toba latac ,i prosic ,ale kobieta kulturalna tego nie zrobi .

Gość gość
a co ci sie w jej twarzy nie podobalo ?

Gość gość
autorze jestes ? i czy taki piekny jestes idealny adonis ??

Gość Taki_jeden_964
Baby jednym głosem. :)

Gość gość
ja nigdy nie mówię daj mi spokój,nie mam obowiązku odzywać się jak niczego nie obiecywałam,cisza to jak ciche wyjście z przyjęcia,odzywam się gdy coś zaszło za daleko albo gdy widzę zaangażowanie i wtedy stosuję pożegnalne formułki

Gość gość
Co w jej twarzy ci się nie podoba? szczerze, tu cię nikt nie zna

Gość gość
nie czuj się winny partnerka powinna się podobać

Gość gość
Zgadzam się, ale ponawiam pytanie. Co z jej twarzą jest nie tak?