Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy po czymś takim zakończyłybyście związek?

Polecane posty

Gość gość

Zmienienil nr telefonu, próbowałam zadzwonić, akurat kiedy był poza zasięgiem i kilkakrotnie włączała się poczta głosowa, zdenerwowało mnie to (przy starym numerze miał wyłączoną), więc napisałam żeby wyłączył pocztę, albo już nigdy nie zadzwonię, na co odp "to nie dzwoń". :O

Gość gość
chyba on już to skończył :)

Gość gość
o matko , następna szmata która gówno by spod siebie zjadła , zal ci kilka groszy , ja mam za głupich osoby żądające wyłączenia skrzynki , swoją doooopą sobie rozporządzaj a nie jego skrzynką prostaczko , z jakiego zapyziałego bagna pochodzisz

Gość gość
on zablokował ciebie nie poniżaj się,miej honor jakby mi facet tak powiedział,skończyłabym z nim na 1000%

Gość gość
No właśnie nie skończył, bo dzwonił do mnie kilka razy jak gdyby nigdy nic mówić o jakichś pierdołach m.in. o naszym jutrzejszym wyjeździe na wakacje :O a nawet mnie nie przeprosił za tamto, myśli że jestem zła o to, że zmienił nr choć mówiłam żeby tego nie robił :O

Gość gość
o matko , następna szmata która g***o by spod siebie zjadła" gowno to ty juz lizesz,na pewno jestes d***** zonatego

Gość gość
On nie korzysta z poczty, więc jest ona tylko utrapieniem dzwoniących, co do nowego numeru też miałam rację, bo stara kartę wyrzucił w nerwach, a jak się uspokoił to od razu pojechał wyrobić duplikat, więc daruj sobie wyzwiska, i ja wiem skąd ty pochodzisz, bo poziom jaki przedstawiasz wiele mówi o tobie :O

Gość gość
i ja wiem skąd ty pochodzisz, bo poziom jaki przedstawiasz wiele mówi o tobie pechowiec.gif" na pewno nie pochodzę z marginesu ani z twojego środowiska mam priorytety i zasady także!!!!!!!!!!!!tego ci brakuje

Gość gość
twój poziom świadczy o tym, że twoim domem był i jest rynsztok. nikogo nie oszukasz, wystarczy, że otworzysz buzie lub dotkniesz klawiatury i wszystko staje się jasne.

Gość gość1233333333333
Przykro mi. Tak, skonczylabym :( :( ;**

Gość gość
jejku nie przeginaj. po prostu się wkurzył, odpyskował z nerwów. potem zadzwonił, spotkajcie się i wtedy Cię pewnie przeprosi, pogadacie;/ myślałam, że Ci powiedział,że się przyjazni z ex;/ albo ze twoja matkato k..wa.

Gość gość
nie krepuj się pisz sobie śmiało dalej.

Gość gość
Ddziewczyno lecz się na nogi bo na głowę to już za późno ;D