Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem z odchudzaniem

Polecane posty

Gość gość

moze ktoras z doswiadczonych forumowiczek moze mi cos doradzic? otoz probuje od dluzszego czasu schudnac, cale zycie borykam sie ze skokami wagi. jesli jestem na diecie 500-600kcal (czyli mowiac wprost-glodze sie), chudne do 62kg, dalej nic nie idzie. wystarczy, ze jeden dzien sobie pofolguje (ok 2000-3000kcal) i waga wraca do 64, a czasem i wiecej. czy cos jest nie tak z moim organizmem?jak dlugo musialabym byc na 500kcal zeby schudnac 5kg? dzieki

Gość gość
zeby schudnac musialabys byc na tej diecie do konca zycia, jesli jesz tak malo to organizm sie broni i wszystko to co zjesz zamienia w tluszcz zeby organizm przeżył. jesli chcesz schudnac to jedz normalnie ale za to duzo cwicz, biegaj najlepiej

Gość gość
Stosujesz dietę 500kcal? Czy słyszłaś, aby ktokolwiek ją polecal? Metabolizm Ci zwalnia, a gdy zjesz więcej organizm zaczyna wszystko odkładać. Przejdz na 1500, - a schudniesz.

Gość gość
Wiem ze to sie wydaje az niemozliwe ale jak bylam na diecie 1000kcal to nie chudlam, chyba ze zaczynalam cwiczyc :( to chyba nie jest normalne?czy jest mozliwe zebym miala az tak slaby metabolizm?

Gość gość
ile masz wzrostu?

Gość gość
176cm.wazylam kiedys 57kg teraz 62-65.mam raczej masywna budowe ciala

Gość gość
no to masz odpowiedź dlaczego nie chudniesz - wzrost i budowa ciała + wiek, być może taka waga jest dla Ciebie optymalna i organizm się broni przed dlaszymi spadkami?