Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba jestem w Ciazy.. nadal biore tabletki antykoncepcyjne!!! prosze o rady

Polecane posty

Gość gość

Witam mam 28 lat Meza i 2 dzieci od 3 miesiecy stosuje antykoncepcje Tabletki od poczatku brania 1 raz nie wzielam tabletki po prostu zapomnialam i przypomnialam sobie na nastepny dzien wzielam wtedy tab o tej godzinie co zawsze a ta jedna po prostu pominelam kilka razy zdarzylo mi sie wypic wodke i brac w tym czasie tabletke bo akurat tak mi wypadalo krwawienie z odstawienia wystepowalo od razu na drugi dzien przerwy dzis jest moj 9 dzin brania nowego opakowania od wczoraj zle sie czuje (bol glowy,odruch wymiotowania ale zaraz przechodzi i co najdziwniejsze tak jak w obu ciazach odrzucilo mnie od orzeszko a kochalam je jesc od wczoraj na sama mysl mnie mdli:/ moje pytanie brzmi czy jest jakas szansa ze moglam zajsc w ciaze? bardzo prosze o odpowiedzi z gory dziekuje

Gość gość
szansa zawsze jakas jest, dla swietego spokoju zrob test i bedziesz wiedziala

Gość gość
wyczytalam ze tab anty moga dac nie wiarygodny wynik testu kurcze sama nie wiem co robic boje sie ze jak jestem w ciazy to poronie przez dalsze branie anty :( tak wyczytalam na necie ale nie wiem czy to prawda i teraz sie stresuje a z drugiej strony nie chce przestac brac bo jesli nie jestem to wszystko mi sie pomiesza... :/ boje sie powiedziec mezowi bo by sie wkurzyl troche ze nie dopilnowalam brania tabletek :/ nawet nie wie ze jednej wtedy nie wzielam...

Gość gość
rok bralam tabletki anty. zdarzylo mi sie robic kilka razy test i zawsze wynik byl prawidlowy. jakim niby cudem przez tabletki wynik ma byc nieprawidlowy? tabletki nie powoduja wydzielania w organizmie hormonu ciazowego, wiec na wynik testu nie maja wplywu. moja kolezanka brala do 3 miesiaca ciazy tabletki i syn urodzil sie zdrowy. nie wiem po co tak sie stresujesz, test 10 zl i juz wiesz cos jest.

Gość gość
najbardziej martwi mnie to ze nie moge od wczoraj nawet patrzec na orzeszki a jeszcze 3 dni temu zajadalam je ze smakiem przy seansie filmowym :/ uwielbiam je tylko w czasie 2 ciaz mnie od nich odrzuciolo mialam mdlosci jak o nich myslalam i od wczoraj mam tak samo :/ dopiero 8 miesiecy temu urodzilam synka nie wiem co mam robic ale wiem ze jak jestem to oczywiscie chce tego dziecka...

Gość gość
jak chcesz no to super, nie wiem w czym problem. najpierw trzeba sprawdzic czy jestes w tej ciazy. przy tabletkach tez czasami rozne cuda w organizmie sie dzieja, typu mdlosci i inne objawy ciazowe.

Gość gość
poczekam jeszcze do jutra jesli mi nie przejdzie zrobie test.. ale nie wydaje mi sie abym byla w ciazy poniewaz ominelam tylko jedna tabletke wiec nawet nie mialam owulacji :/ a co do alkoholu to czytalam ze nie ma wplywu na anty tylko jesli sie wymiotuje a ja nie wymiotowalam nie wiem czemu mnie mdli na orzeszki :/:/:/

Gość gość
heh czuje sie doslownie tak jak w ciazy kochalam orzeszki a tu z dnia na dzien ich nienawidzilam i mnie mdlilo na sama mysl blee :(