Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

majtki wyszczuplające a straszny gorąc i zaduch

Polecane posty

Gość gość

witam, mam dziś wesele u kuzynki, mam piękna sukienkę pod którą zakładam takie wysokie majtki wyszczuplające, muszę je mieć bo super wyszczuplają i modelują sylwetkę, u nas jest bardzo gorąco i bardzo bardzo duszno, pot leje się ciurkiem po człowieku, wesele w remizie nie wiem czy jest klimatyzacja, moje pytanie dziewczyny czy w takich majtkach one sa specjalne niby z materiału co oddycha ,nie bedę się bardzo pocic, sukienka jest jasna cienka, czy będę się pocić w nich bardziej, czy w nich jest gorąco, to moje pierwsze takie majtki

Gość gość
oczywiście, że będziesz się pocić

Gość gość
podaj linka do tych gaci albo chociaż nazwe , piszesz że są super , ja nie moge trafić na porządne gacie wyszczuplające brzuch albo się rolują albo robią zakładki tworząc 3 wory tłuszczu zawsze coś nie tak , powiedz jakie kupić ? dodam ze nie jestem gruba 167/ 57 ale brzuch jest , co do twojego pytania i tak się bedziesz pocić i tak w gaciach czy bez nich jest lato upał alko i raczej na próżno szukać w remizie klimy , zakładaj i nie zastanawiaj sie

Gość gość
kupiłam w zwyklym sklepie dalam prawie stówę, nie mam juz opakowania i nie znam firmy, poszukaj w sklepach z bielizną, moje sa superi sa wysokie w kroku zapinanme i na cienkich szelkach, sa pod sam biustonosz i te szelki to one tez fajnie koryguja biust