Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie tylko faceci zdradzają, czy ktoś miał tak jak ja?

Polecane posty

Gość gość

Właśnie się dowiedziałem, że moja żona ma kochasia 10 lat starszego i z nim planuje mieć dzieci (być może był między nimi seks... tego nie wiem, ale smsy były pikantne i bardzo romantyczne)... A jesteśmy niewiele ponad rok po ślubie. Ręce opadają. Wyrzuciłem ją z wynajmowanego wspólnie mieszkania... Pewnie poszła do niego. Wszędzie pisze się o sytuacjach, kiedy faceci zdradzają, a tu proszę... Czy tylko ja miałem pecha???

Gość gość
przykro mi... widać jest k***ą i nic nie poradzisz. Zaraz rzuci się na temat tabun feministek które powiedzą że to twoja wina,bo coś... niestety takie czasy.

Gość różaneogrody
przykro mi chłopie. czasem ma się pecha, ja bym swojego ukochanego nie potrafiła zdradzić...mam nadzieje że on też mnie nie

Gość gość
Teraz kurwa pustka, wściekłość, chęć dopadnięcia tego frajera, samotność - nikomu nie życzę doświadczyć takiego stanu!...

Gość gość
Kobiety zdradzają równie często co mężczyźni, tylko one się tym nie chwalą. Poza tym zdrada kobiet jest zupełnie inna, facet zdradza wyłącznie dla seksu i potem najczęściej wraca do swojej partnerki, a kobieta żyje wyłącznie emocjami i jeśli zdradza, to często też odchodzi po jakimś czasie, pod warunkiem że poczuje iż ów nowy facet naprawdę chce z nią być, czyli wyznają zasadę że nie podcina się gałęzi na której się siedzi, póki nie chwyci się innej... w wielu przypadkach na szczęście kończy się do dla niej fatalnie i zostaje sama, czego oczywiście później bardzo żałuje i robi z siebie ofiarę męskiej podłości :P

Gość gość
Czym ty się przejmujesz, to samo przechodziłem choć nie byliśmy małżeństwem na szczęście, puściła się, odeszła do niego, rok później on ją rzucił, a ona chciała wrócić do mnie z brzuchem... pogoniłem i od razu mi się humor poprawił, bo suka ma za swoje i teraz jest samotną mamusią z mnóstwem długów :)

Gość gość
Dobrze napisane. Oby tak było i obym miał siłę nigdy na nią nie spojrzeć po takim czymś... Choć wiem, że łatwo nie będzie.

Gość gość
Owszem łatwo nie będzie, ale prawda jest taka że nie ma kobiety nie do zastąpienia i zawsze można trafić na kogoś lepszego, staraj się nie rozmyślać, nie wspominać, zajmij się sobą i tym co lubisz, a za jakiś czas będziesz miał byłą w d***e, bo chyba nie chcesz być z kobietą która się puszcza, puściła się raz, to zrobi to ponownie :)

Gość gość
Zdradziła, bo znalazła lepszego. Prawo natury. Skoro możesz jej zapewnić tylko wynajmowane mieszkanie to słaby z ciebie facet, też nie chciałabym mieć dzieci z facetem, który nie umie utrzymać rodziny.

Gość gość
bo kobiete w łóżku trzeba rżnąć ostro i brutalnie, wtedy na pewno nie zdradzi z jakimś ciapatym

Gość gość
Nie zaslugujesz na ta kobiete jestes zwyklym scierwem gorszym od pravikow

Gość gość
też nie chciałabym mieć dzieci z facetem, który nie umie utrzymać rodziny x A ty sama na mieszkanie nie umiesz sobie zarobić? Ja z kolei nie chciałbym mieć kobiety która jest mało zaradna i nie potrafi się utrzymać, bo jak chciałbym się kimś opiekować, to kupiłbym sobie psa :P