Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Im bardziej jesteście zadbane i wymagające tym bardziej faceci liczą się z ..

Polecane posty

Gość gość

.. Waszym zdaniem. Jesli chcesz przeprowadzic z facetem poważna rozmowe, wynegocjowac cos lub wyegzekwować zrób się na bóstwo, Twoje szanse na sukces zwiększą się kilkukrotnie . Sprawdzone und potwierdzone.

Gość gość
mi jest trochę żal facetów, że są tacy prości w konstrukcji....wszystko praktycznie da się z nimi zrobić facet musi być mocny psychicznie, by się nie dać takiej

Znajdujecie sobie sługusów i myślicie że to faceci. Prawdziwy facet nie potrzebuje kobiety, a jeśli już to bierze (nie zdobywa) bierze, wydyma i zostawi byle gdzie.

Gość gość
nie będę robiła się na bóstwo żeby poważnie porozmawiać z partnerem. Nie na tym to polega.

Gość gość
Syn fubu ma racje dlatego ruchacze o dziecioroby to prawdziwi mezczyzni. Rucha i porzuca tak postepuje prawdziwy mezczyzna!!!

Niekoniecznie dziecioroby, no ale po co facetowi dziewczyna skoro nic nie może mu dać oprócz dupy? No chyba że przyjaciółka, wtedy jest więź porozumienia i to bez seksu. Praktycznie to jest prawdziwy facet - rucha zostawia i nie przejmuje się niczym, ja tak nie potrafię żyć co nie znaczy że nie znam tej definicji. Oczywiście pod terminem prawdziwy facet wiele rzeczy się kryje seksualne zachowania to tylko wierzchołek góry lodowej.

Gość gość
Możesz sie oszukiwać ale faceci to wzrokowcy i zawsze dobrze wygladająca kobieta skupi na sobie ich uwagę. Róznica? Piękna kobieta prosi czy mógłby wynieść śmieci/ laska w dresie bez makijazu pyta o to samo, której posłuchacie?

Gość gość
po latach istnieje duża szansa, że poproszę o wyniesienie śmieci zaspana, z zapuchniętymi powiekami i z potarganymi włosami. Jeżeli miałabym się malować tylko po to, żeby partner wyświadczył mi zwykłą przysługę to co to za związek?

Ja osobiście nigdy nie należałem do rodzaju męskiego zachwycającego się pierwszą lepszą ładną dziewczyną. Są dziesiątki ładnych typów urody na które rzygam.

Gość gość
Jesteś facetem, który siedzi na Kafe więc Twoje zdanie się nie liczy :D A wyszukujcie tu głupich argumentów i popadajcie w skrajności, tylko się nie dziwcie jak ukochany będzie chodził do zadbanej sąsiadki na loda :D

Gość gość
a kto mówi o byciu "niezgrabnym". Zgrabna jestem nawet jak jestem chora i zasmarkana. Po prostu niepotrzebny mi pseudo-związek gdzie muszę udawać maszynę.

Możliwe że się nie liczy dlatego staram się unikać subiektywnych opinii, przedkładając je na obiektywne.