Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co tacy ludzie żyją?

Polecane posty

Gość gość

Odkąd moja znajoma z liceum dostała się na prawo totalnie jej odbiło. Na siłę szuka faceta-księcia z bajki, choć sama jest bardzo słaba. Ma wygórowane mniemanie o sobie i jest opryskliwa. Jest fałszywa, obgaduje wszystkich i plotkuje,a koniec końców dla wszysktich udaję najlepszą kumpelę. Lajkuje każde foto i całe dnie jeżeli jest w domu spędza na fejsie. Nic nie robi tylko wydaje pieniądze rodziców i robi z siebie ofiarę jak to ma ciężko. obraża się a najgorsze jest to że na chama wbija się w związku innych dziewczyn i rozbija je od środka. Zarywa do zajętych i na siłę przed innymi udaje jak a to z niej fajna imprezowiczka. Po co tacy ludzie w ogóle żyją na tym świecie skoro jedyne co robią to złorzeczą na innych i są fałszywi. Mnie oszukała i zastanawiam się dlaczego inni ją tolerują?

Gość gość
toleruja ja do czasu az nadepnie im na piete

Gość gość
Bo są fałszywi jak jej "przyjaciele". Wszyscy nawzajem się oszukują i udaja. Każdy gra więc im to pasi. To są cwaniacy którzy bawią się na cudzych emocjach ale w rzeczywistości sami babrzą się we własnym głównie.