Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opolska

Czy warto we wrześniu jechać nad morze

Polecane posty

Gość opolska

bo się zastanawiam, góry czy morze ? jakie atrakcje są nad morzem o tej porze poza plażowaniem ?

Gość gość
warto jechać nad morze jest lepiej bo o tej porze jest mało ludzi dlatego też jest taniej i czyściej a za górami nie przepadam

Gość Ale to już było
Oczywiście że warto.Mówią że pogoda będzie nadal, choć nie taki skwar jak obecnie.Zapłacisz mniej, nie będzie tłumów i dzieci bo rozpoczyna się szkoła.

Gość gość
ja byłam w zeszłym roku - cudnie było

Gość gość
ja byłem rok temu i tak średnio ; p pogoda nie ciekawa ale chociaż nie padało, no i mało ludzi

Gość opolska
tylko czy nie jest już za zimno o tej porze? i trzeba bedzie w kurtce zimowej chodzić

Gość gość
Góry to zimą a nie latem - chyba że lubisz zmasakrowana chodzić i zalana potem, morze we wrześniu super szczególnie Śródziemne - Adriatyk polecam. Bałtyckie - mieszkam w Gdańsku 1-2 razy w sezonie zdarza mi się wykąpać, za to z całego serca polecam jeziora kaszubskie z nich autem to rzut beretem od 1 do 2 godzin jazdy autem więc jeden dzień można poświęcić na Bałtyk - ale ostrzegam to śmierdziel jest. A na kaszubach piękne jeziora i lasy - spływy kajakowe rzeczami - jazdy konne - agroturystyki, no czego dusza zapragnie!

Gość opolska
Ogólnie wolę morze tylko mam dalej niz w góry. Ale co tam, jak nie pojade to nie zobacze jak jest nad morzem we wrześniu ;) cała nadzieja, że woda sie teraz nagrzeje i będzie spoko. Podobno teraz jest lodowata woda w Bałtyku gdy temp. powietrza wysoka, ciekawe ...

Gość gość
kąpałam się się 3 dni temu i wodą była cieplutka 20 stopni.

Gość gość
w zatoce gdanskiej jest calkiem ciepla, ale na otwartym morze jst zimna

Gość gość
Jeśli dopisze pogoda, to z pewnością warto. Zawsze możesz wykupić pobyt w fajnym, nadmorskim hotelu. Znajoma była ostatnio w www.hotelsenator.pl i była bardzo zadowolona, ponieważ przed brzydką pogodą mogła uciec na basen albo zabieg Spa.

Gość gość
ja to nawet w pazdzieniku mam zaplanowany wyjazd nad morze. Jak ktoś lubi takie miejsca to o każdej porze można się wybrać. Ja z koleżankami jedziemy w listopadzie na długi weekend ten z 11.11. do Spa http://www.hotel-lubicz.pl/wszystkie_pakiety_spa/cat/956 i mamy zamiar sie zrelaksować i odpocząć od pracy.