Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zostałem sam naweT w sieci

Polecane posty

Gość Piotrek fneiofeioef
Przykro mi Zosiu, ale nie chce się angażować w znajomości w internecie. Szczerze ? Jestem uczuciowy, ale dławię tę półkule. Chciałem pracować w radiu, pisać książki, mam rozwiniętą wyobraźnie. Ale postawiłem na zdławienie tego, ponieważ sprawiało to, ze cierpiałem. Jak pisałem lubię być o krok dalej niż inni ludzie, przewidywać ich reakcje. W ten sposób udało mi się odbić ataki na mnie. Mściwy jednak nie jestem. i.

Gość Piotrek fneiofeioef
Jeśli odsłaniasz swoje wady to nie dziw się, że zakompleksieni ludzie to wykorzystują. Wybaczcie, muszę spadać. Mam okazję miło spędzić wieczór więc wybywam z domu, zapominając na razie o logicznej półkuli :). Jak wrócę to posłucham relaksacyjnej muzyki, potem poczytam "Tako rzecze zaratustra" :) PA

Gość ZosiaSamosia27
Rozumiem, lecz nie oczekuję żadnego zaangażowania, po prostu miałabym komu opowiedzieć co u mnie. Dziękuję za rozmowę i pozdrawiam

Gość gość
Zosia, nie dziwię się Twojej propozycji dla Piotra. Miałabym taką samą :) Bo nie ma nic cenniejszego jak dobry znajomy czy znajoma by się zaprzyjaźnić, by właśnie porozmawiać o dniu dzisiejszym z osobą naprawdę mądrą, szczerą i ciekawą. A taki wydał się Piotr. Też nie szukałabym i nie oczekiwała zaangażowania, jedynie rozmowy. Na takie, raczej mało osób się godzi, bo to na czym im zależy to nie przyjaźń a miłość i znalezienie 2giej połówki.

Gość ZosiaSamosia27
Gościu, dzięki:) Ale nie dziwię mu się, ciężko wierzyć w ludzi, a już anonimowych to jak skok w mętną wodę. Szkoda, pozdrowienia dla Ciebie też, koleżanko:)

Gość gość
Dzięki Zosia :) Powodzenia również i dodam ze jak widać taka Ty i taka ja byśmy "reflektowały" na taki typ mężczyzny jak Piotr, a popatrz, nie spotyka najwyraźniej nam podobnych i dlatego nie może się ustatkować.

Gość gość
doszedłem do wniosków że to jest totalna głupota co gadasz ta w wemnie czy ciebie tkwi problem ta io coś jeszcze cośnapewno aletakie wmawianie ze jest sie niefajnym to prowadzi własnie do tej depresji !a kobiety ano rózne sa i stwierdziłem że niebede mówił żadnej kobiecie że jest piekna dopiero swojej zonie ale to wtedy najlepiej gdy ona mi powie że mam coś fajnego czy coś .

Gość gość
nie napewno były takie kobiety które mogło sie poznac ale niewychodziło bo poped sie pojawia wiec znajomosc bez fotek jest czesto ale poco rozmawiac z kimś obcym o sprawach codzienych bez sensu troche co nie ?