Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasztan999

Jak zwykle on potrzebuje czasu :(

Polecane posty

Temat pewnie dobrze znany ale każdy przypadek jest inny dlatego opisze swój przykład .Było kilka spotkań, było miło, ciągle gadaliśmy jak byśmy znali się co najmniej 10 lat. Od samego początku prosił nie angażuj się bo moje życie jest pogmatwane i nie chcę sprawić Ci przykrości. Jego pogmatwane życie to związek z mężatką, który skończył się po 2 latach, on się leczy z tej miłości już rok i nadal cierpi, tak bynajmniej mówi. Ciągle słucha strasznie smutne i dołujące piosenki. Zaoferował przyjaźń bo on potrzebuje czasu, obecnie nie spotykamy się ale razem pracujemy więc mamy styczność na co dzień. Mam 23 lat, on 32, nawet nie wiedziałam, że mężczyźni potrafią tak kochać i cierpieć. Moje pytanie jak to zmienić, żeby w końcu o niej zapomniał, czy w ogóle jest taki sposób ? Czy w ogóle ma jakiś sens takie czekanie na coś co nigdy nie nastąpi ? Jakie to życie jest pogmatwane on cierpi, ja też i jaki jest sens tych cierpień ?

No cóż najlepiej to trzeba podjąć szybko konkretną decyzję niż czekać. Może to brutalnie brzmi ale to chyba najlepsze rozwiązanie

Gość gość
daj sobie spokoj z tym facetem, on ma coś z psychiką, poza tym to kompletne zero skoro bierze się za mężatkę jakby nie było wolnych samotnych pieknych kobiet. A to jego cierpienie to tylko gra aktorska, nie nabieraj się na to dziewczyno ;) Jak posuwał tą mężatką to jakoś miał w doopie co jej mąż czuje. Ten facet to dobry aktor, do tego kawal doopka, skoro nie ma szacunku do instytucji malzenstwa. Z tego wynika, że swoją żonę tez by zdradzal. Poza tym szukaj mlodszego, ten ma cos z psychiką, nie pakuj sie w to. Udaje przed tobą meczennika, 30letni popapraniec, uciekaj :D

Gość gość
W choooya cię robi. Tak się mówi małolatom, żeby dały dupy i nic więcej nie chciały.

Gość gość
dokladnie, gra przed tobą biednego męczennika żebyś mu dala doopy. Poza tym on ma ponad 30lat, dla ciebie to normalne że facet w tym wieku tak sie zachowuje? Płacze za byłą miłością? dla mnie to chore. Zresztą porządny facet by sie w ogole za mężatkę nie bral, tak jakby nie bylo samotnych pieknych kobiet